Astročlánky

14. července 2023 06:30

Petra Martišková

Víkendové poselství andělů od 14. července: Dokončili jste náročné úkoly, je čas oslavovat

Ať už jste ve svém životě řešili cokoliv, právě nyní jste vše zdárně dokončili a je čas oslavit váš velký úspěch. Užijte si svou radost s ostatními, znásobí se. Co dalšího vzkazují andělské karty na tento víkend?

Víkendová andělská karta: Svět

Karta Svět je jednou z nejvýznamnějších a nejpozitivnějších karet a symbolizuje celistvost, dokončení, harmonii, dosažení vnitřního klidu a rovnováhy. Znamená, že jste právě dosáhli cíle, ke kterému jste tak dlouho směřovali, že jste dokončili dlouhou cestu, která nebyla vždycky jednoduchá a nyní se můžete začít radovat a užívat si plody své práce.

Tato karta naznačuje, že jste dosáhli významného úspěchu. Vaše tvrdá práce, odhodlání a vytrvalost vás dovedly k úplnému dokončení projektů nebo dosažení vytoužených cílů. Šéf jistě ocení vaši tvrdou práci, možné je povýšení, nabídka vyššího postu, ale také zcela nová pracovní nabídka, která vás zpočátku může pořádně překvapit. Ale nemusíte se bát pozici přijmout, jste připraveni, máte dostatek schopností i zkušeností a může to pro vás být pomyslný zlom v kariéře.

Čtěte také: Životní mantry: Objevte tu svou podle znamení zvěrokruhu

Ve vztazích může dojít k významné změně. Vztahy, které si ještě neřekly své ano, mohou začít plánovat svatbu. Tam, kde už se láska vytratila a místo ní nastoupily jen hádky a nedorozumění, je potřeba začít komunikovat. Vztah stále ještě můžete zachránit, jen se naučte naslouchat jeden druhému. Páry, které už o záchranu nestojí, se v klidu dohodnou na rozchodu a vše proběhne v naprostém klidu. Máte velkou šanci zůstat i po rozchodu přátelé.

Hledáte-li nové bydlení, i tady vám karty přejí. Máte možnost sehnat vysněný dům nebo byt. I když jste právě dokončili náročný projekt, neznamená to, že byste měli přestat pracovat. Dopřejte si pár dní volna a pak se vrhněte do další práce. Rozvíjejte se, učte se nové věci, poznávejte nové lidi, protože jen tak můžete dosáhnout splnění všech svých snů. A vězte, že je máte na dosah.

Co nás čeká v červenci podle Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.