Advertoriál

31. prosince 2023 00:42

Komerční sdělení

Víte, co je ve světě tetování aktuálním trendem? Mini tetování

Miniaturní umění, nebo jen nevinný vtípek? Co jsou tato malá tetování zač a jaké nesou ponětí. VEAN tattoo by vás rád seznámil s tímto roztomilým trendem.

Mini tetování je koncentrátem jedinečného umění. V němž se skrývá význam, myšlenka, emoce zpečetěná na těle v malé symbolice. Není tak snadné, jak se na první pohled zdá, udělat něco takové velikosti. Proto se nebudeme unavovat opakováním, že k realizaci svých krásných nápadů potřebujete mistra svého umění. Drobné detaily neodpouštějí chyby.

U miniaturních tetování jde o estetický dojem. Mají zvláštní kouzlo. Jemné a tenké linie se mění v půvabné kresby, které zdůrazňují a podtrhují tělo. I přes svou skromnou velikost mají tato tetování značný vliv a mohou být zdrojem inspirace a osobního vyjádření.

Ale nejednou se estetiky nasytíme, i když je v tomto směru jistě důležitá, dělejme ji nejen krásně, ale i kvalitně. A na co si dát pozor při výběru mini tetování?

Umístění

Malé tetování lze jistě udělat kdekoli, ale stojí za to zvážit některá speciální místa na našem těle. Například ohyb v zápěstí, prsty, dlaně, chodidla, lokty, kolena. Na těchto místech jsou tetování nejvíce náchylná k deformaci a ne všechna jsou v budoucnu použitelná ke korekci.

Výběr samotné kresby

Čím jednodušší je tetování tohoto formátu, tím lépe vypadá a déle si zachovává čitelnou podobu. Skvěle vypadá miniaturní geometrie, botanika, jakékoli jednoduché vzory a symboly.

Dlouhá životnost tetování

Miniaturní tetování jsou provedena lehce, vzdušně. Tohoto efektu se dosáhne zředěním černé barvy vodou a použitím jedné nebo více jehel. Kontury vypadají jemněji, ale jsou méně trvanlivé. Výběr kresby berte v úvahu, předem promyšlené místo aplikace náčrtu je důležitou součástí procesu tetování.

Ať už se rozhodnete jakkoli, důležité je, abyste se rozhodli vědomě, což je jedno z hlavních doporučení společnosti VEAN tattoo. Mini tetování jsou neméně významná, mohou být vaším vrcholem, při správné zručnosti umělce jsou jako Fabergé vajíčka, ze kterých se každý přijde potěšit.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.