Celebrity

12. května 2023 06:00

David Laštovka

Derby je tu! Vyhrají Češi, nebo Slováci? Dara Rolins či Vašo Patejdl mají jasno

Na letošním Mistrovství světa v ledním hokeji, které tentokrát hostí Finsko a Lotyšsko, česká reprezentace obhajuje bronzové medaile. Hned první zápas na šampionátu bude velmi pikantní. Češi vyzvou Slováky. Komu v něm budou fandit slovenské celebrity, které už dlouhá léta žijí v Praze? A jaký výsledek tipují?

Federální derby si nenechá ujít zpěvačka Dara Rolins. Přestože prožívá velkou lásku s bývalou fotbalovou hvězdou Pavlem Nedvědem, ona sama je velkou hokejovou fanynkou. Zápasy, kdy na sebe narazí Češi a Slováci, velmi bouřlivě prožívá a každé utkání bedlivě sleduje.

„Zaznamenala jsem, že v přípravných zápasech to byly vyrovnané bitvy. Jelikož jsem československým výtvorem, narozená na Slovensku a žijící v Čechách, budu fandit pěknému hokeji. Ale je pravdou, že i když žiju v Čechách, v hokeji jsem stoprocentní Slovačisko. Zápasy mezi Slovenskem a Českem mají v hokeji vždy pověst derby a jsou hodně sledované. Těším se na to,“ uvedla pro web Prima Ženy Dara Rolins.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Petr Svoboda emigroval jen s pár kusy oblečení

Slovenská zpěvačka tvrdí, že tentokrát budou po konci utkání spokojenější Češi. „Myslím, že vyhrají 4:2. A ten čtvrtý gól padne až při hře bez brankáře v poslední minutě utkání,“ prozradila svůj tip partnerka Pavla Nedvěda.

Naopak dceru Lauru, kterou má s hudebníkem, frontmanem skupiny Wohnout Matějem Homolou, hokej příliš nezajímá. „To je ryze fotbalová holka,“ přiblížila s úsměvem.

Vašo Patejdl nemůže prohrát

Hudebník Vašo Patejdl žije v Čechách díky své druhé manželce, která je Češka. S oblibou říká, že při federálním derby nikdy nemůže prohrát. „V utkání mezi Českem a Slovenskem fandím oběma, na rozdíl od mého nejmladšího syna Benjamina, který zásadně vždycky fandí slabšímu. A tím jsou v poslední době ve fotbale i v hokeji bohužel většinou Slováci,“ prohlásil pro Prima Ženy Vašo, který v mládí aktivně sportoval a hrál závodně fotbal za Slovan Bratislava. „Pak jsem mu dlouhé léta i fandil,“ doplnil Vašo.

Dara Rolins oslavila v prosinci roku 2022 padesátiny:

Sdílejte článek
Štítky Finsko zpěvačka Dara Rolins celebrita derby Matěj Homola hokej fotbal Lotyšsko Pavel Nedvěd Česko Praha Mistrovství světa v ledním hokeji Václav Patejdl

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.