Výklad andělských karet na týden od 12. února: Projděte své účty, hrozí vám ztráta

Kdy naposledy jste procházeli své domácí účty? Dejte si pozor na neuhrazené složenky, zbytečně byste platili vysoké penále z prodlení. Co dalšího vám karty pro tento týden vzkazují?

Karta pro tento týden: Čtyřka země

Karta Čtyřka země představuje stabilitu, pevné základy a spojení s přírodou. Tato karta může být také kartou extrémů. Můžete mít pocit, že se pohybujete ode zdi ke zdi. Jeden den budete nahoře, druhý den vás přepadnou chmury a splín, že nic nejde tak, jak jste si představovali a plánovali. Dobrá zpráva je, že je jen na vás, čemu podlehnete, jestli smutku nebo radosti a pozitivní energii.

Udělejte si čas na důkladnou inventuru svých financí. Prozkoumejte poctivě všechny výdaje a zjistěte, jestli není možné někde ušetřit. Projděte smlouvy a odolávejte výhodným nabídkám, nebo si alespoň dobře přečtěte před podpisem i malé písmo, abyste později nebyli nemile překvapeni, že se z dané smlouvy nemůžete vyvázat.

Přečtěte si také: Horoskop lásky na únor 2024: Raci budou osamělí, Blíženci zamilovaní

Pamatujte také na staré dobré: Přej a bude ti přáno. Pomozte lidem v nouzi, přispějte na dobročinnou sbírku nebo doneste potřebné věci do útulku pro zvířata. Udělejte to, aniž byste chtěli něco na oplátku. Už samotný pocit, že jste udělali něco pro potřebné, vás bude krásně hřát u srdce. Dejte si také pozor na signály vašeho těla, dává vám najevo, že potřebujete na chvíli vysadit a odpočinout si, tak ho poslechněte dřív, než vás samo zastaví.

V pracovní oblasti vás může zaskočit nečekaná výpověď nebo změna místa. Než vletíte na šéfa a budete se ohánět právníky, dobře si promyslete, co vám právě teď spadlo do klína. Zjistíte, že jde o úžasný posun ve vaší kariéře, na který jste tak dlouho čekali, i když nepřišel zabalený do lesklého papíru s mašlí. Buďte otevření novým projektům a nápadům, vyplatí se vám to.

Horoskop na nový týden:

Sdílejte článek
Štítky příroda výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.