Výklad andělských karet na týden od 22. ledna: Nebojte se říct svůj názor

Už dlouhou dobu si necháváte spoustu svých myšlenek a názorů pro sebe a vaše okolí tak občas neví, na čem je. Nebojte se říct svůj názor a stát si za ním, uvidíte, jaké změny se začnou dít. Co dalšího vám pro tento týden vzkazují andělské karty?

Karta na tento týden: Eso vzduchu

Eso vzduchu symbolizuje jasné myšlení a komunikaci. Zkuste se zaměřit na to, jak čistě a objektivně vidíte svět, a jak jste schopni analyzovat nejrůznější situace. Tato karta vás povzbuzuje k jasnému vyjádření vašich myšlenek a emocí, ale také k tomu, abyste se naučili naslouchat druhým s otevřeným srdcem.

Možná jste měli pocit, že se v posledních dnech nedokážete pohnout z místa, neviděli jste světlo na konci tunelu a neměli tušení, jakým směrem se v životě vydat. Ale s tím je teď konec. Přichází období, kdy se situace zcela vyjasní, a vy budete s naprostou přesností vědět, do čeho se pustit, a co naopak ze svého života s klidným srdcem propustit a už se k tomu nevracet.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop lásky pro rok 2024: Raci se nechají vést intuicí, Štíři projdou transformací

V práci se nebojte říct hlasitě a jasně svůj názor. Často si necháváte dobré nápady a komentáře pro sebe, a to je škoda. Máte totiž hodně co nabídnout a vedení na to vlastně čeká, až se konečně projevíte. Velmi dobře ví, co ve vás mají. Buďte otevření spolupráci s kolegy. Jen tak můžete vytvořit něco úžasného. Sdílejte své myšlenky a nápady, ostatní budou překvapeni, co všechno víte a znáte.

Pokud jste měli ve vztazích problémy, tak ty právě teď odchází a přichází čas něhy a porozumění. Nebuďte vůči svému partnerovi příliš kritičtí, rozhlédněte se kolem sebe, velmi rychle zjistíte, že ne každý má takové štěstí jako vy. Ukažte své druhé polovičce, jak moc pro vás znamená. Svou lásku totiž nedáváte příliš najevo a partner může občas pochybovat, jak to s ním vlastně máte.

Jaký bude tento týden podle kartářky Helen Stanku?

Sdílejte článek
Štítky láska výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.