Výklad andělských karet na týden od 27. února: Čeká vás výzva, nebojte se ji přijmout

Možná jste si poslední dobou připadali, jako byste zůstali stát na místě a neposouvali se vpřed. Ale s tím je teď konec. Přicházejí velmi dynamické dny a s nimi i velká výzva, která vás zpočátku zaskočí. Jak si s ní poradíte? To prozradí výklad andělských karet na tento týden.

Karta na tento týden: Páže ohně

Karta Páže ohně symbolizuje mládí, nadšení a nové začátky. Připomíná, že byste neměli nikdy a za žádných okolností ztrácet důvěru sami v sebe, že byste měli naslouchat velmi dobře své intuici, protože vás povede tím nejlepším možným směrem. Nezapomínejte, že život není jen o práci a vážných věcech, snažte se do něj dostat mnohem více smíchu a radosti.

V pracovní oblasti vás čeká nějaká velmi zajímavá výzva, které se můžete zpočátku zaleknout, ale hned jak se rozdýcháte, přijmete ji a vrhnete se do jejího plnění s originalitou a důvtipem, což ocení vedení. Nemusíte se bát, jste dokonale připraveni zvládnout všechny úkoly, které na vás čekají. Na cestě je také zcela nová nabídka na práci, o které jste dosud jen snili. Ale nebude na vás čekat věčně. Tentokrát se budete muset rozhodovat rychle, aby vám neproklouzla mezi prsty.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na březen: Panny čekají změny, Ryby stěhování

Vztahy, které procházely krizí, si vše vyjasní a vstoupí do nich zcela nový závan lásky. Udělejte svému partnerovi nečekané překvapení. Kupte lístky na koncert jeho oblíbené kapely, uvařte skvělou večeři nebo vyrazte do kina. Užijete si tak skvělý společný čas, že se rozhodnete to dělat pravidelně, což je dobře, protože aby vztah fungoval, musíte na něm neustále pracovat. Štěstí přeje také všem těm, kteří novou lásku teprve hledají. Dobře se rozhlížejte, už je někde hodně blízko.

Karta Páže ohně je spojena s energií a vitalitou mládí. A stejně tak se můžete i cítit. Navzdory tomu, že už vám není dvacet, budete mít energie na rozdávání. Využijte toho a pusťte se do něčeho nového. Vyzkoušejte lekci latinských tanců, zajděte na keramiku nebo hodinu antigravity jógy. Uděláte něco dobrého pro své tělo a ještě vás to bude bavit.

Jaký bude březen podle mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky láska energie důvěra výklad karet andělé andělské karty andělské poselství karta týdne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.