Velký horoskop na březen: Panny čekají změny, Ryby stěhování

AURA: Měsíční horoskop na březen 2024

Co vám předpovídají hvězdy na třetí měsíc roku? Jak se vám bude dařit v práci, ve vztazích nebo jak na tom budete se zdravím? Koho čeká měsíc plný zábavy a kdo bude řešit starosti? Přečtěte si velký horoskop na březen 2024.

Blíží se nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí, a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

Náročné vztahy si budete muset srovnat už od začátku března. Nikdo to za vás tentokrát neudělá. Je potřeba zapojit všechny možnosti a pokusit se o všem si popovídat. Nebudete mít moc sil, protože vás unaví pracovní aktivity. Pokuste se více odpočívat, nebo ulehnete s virózou a pak už vás tělo nenechá vstát.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Berana.

Býk

Váš partner vám dlouhodobě vyčítá, že jste stále v práci, a vy tvrdíte, že tomu tak není. Jenže tento měsíc to bude o to složitější, že budete mít nějaké nové projekty v práci a budete tím nadšeni, ale na druhou stranu vás čekají rodinné záležitosti a vy se budete muset rozhodnout, zda práce nebo rodina.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Býka.

Blíženci

V práci vás čeká nějaký zvláštní konflikt, který vy od prvních chvil vůbec nedokážete pochopit a budete nad tím přemýšlet celý začátek měsíce. Nelamte si s tím hlavu, spíše se zamyslete nad tím, zda si z vás někdo neudělal legraci a také kdo vás ve vaší práci dlouhodobě manipuluje. Možná najdete řešení.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Blížence.

Rak

Někdo z vašich příbuzných se ocitne ve složité situaci a bude potřebovat pomoc. Jenže se bude bát svěřit se rodině, a tak se svěří někomu ze svých přátel a vám se to donese úplně jinou cestou než od rodiny. Nebudete vědět, co si s tou informací počít. Nebojte se dojít za tím člověkem a nabídnout mu pomoc, uvítá to.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Raka.

Lev

Pokud si budete objednávat něco dražšího v zahraničí, a může to být jak nějaká věc, tak třeba i dovolená, zkuste si prostudovat všechny možné materiály a smlouvy. Hrozí vám totiž, že něco přehlédnete a mohli byste toho potom litovat. Tudíž si vše nejprve důkladně rozmyslete, než to koupíte a zaplatíte.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Lva.

Panna

Začátkem měsíce vás čekají nějaké změny a může to být i stěhování nebo nějaké přesuny. Hodně vás to však vyčerpá. S tím přicházejí hádky a nepříjemnosti, protože zažijete manipulaci kvůli něčemu novému, co vám přichází do života. Koncem měsíce se budete rozhodovat, kterou cestou se vydáte. Na úplném konci měsíce přijde i dobrý sex.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Pannu.

Váhy

Máte dlouhodobé problémy s rozhodováním a tento měsíc jakoby přicházely zkoušky jedna za druhou. Budete se muset totiž rozhodnout ve všech oblastech vašeho života, a to vám přinese značné komplikace. Pokuste se na to nemyslet a vždy se řídit srdcem. Pak už to neanalyzujte, stůjte si za svým rozhodnutím.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Váhy.

Štír

Na začátku měsíce vám přichází něco nového, co bude vyžadovat akci a bude se po vás chtít, abyste se rozhodli velmi rychle. Jenže někdo vás od toho bude odrazovat. Vy to však budete vnímat jako stabilitu. V dalších dnech vám přicházejí peníze a ty pro vás budou také stabilitou. Koncem měsíce může přijít náhlé ukončení hojnosti a vy se budete muset znovu rozhodnout.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Štíra.

Střelec

Už delší dobu přemýšlíte nad životem jako takovým. Chybí vám nějaká motivace nebo smysl života. Porozhlédněte se po nějakém kurzu nebo si najděte kouče, ale začněte s tím něco dělat, protože vás to stahuje dolů a vy se pak cítíte nepřijímaní a nedostateční. Pěstujte sebelásku a vše se zlepší.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Střelce.

Kozoroh

Začátkem měsíce se zruší nějaké setkání, na kterém vám bude hodně záležet a kde jste si potřebovali něco uzavřít. Poté vás čeká období, kdy nebudete chtít vůbec nic řešit a budete se snažit před vším zavírat oči. Koncem měsíce vás čeká velice pozitivní zpráva, která vám udělá obrovskou radost, protože bude o velkých penězích a stabilitě.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Kozoroha.

Vodnář

Máte odjet na dovolenou, ale vám se nikam nechce. Slíbili jste to rodině, a tak se budete muset dohodnout. V práci vám dávají ultimáta s odevzdáním práce a vy víte, že když odjedete, tak to nestihnete. Dovolená, kde se budete trápit prací, není dovolená. Pokuste se požádat o pomoc kolegy.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Vodnáře.

Ryby

Na začátku měsíce vás nějaká žena bude odrazovat od něčeho, na čem lpíte, a bude vás nutit, abyste uzavřeli minulost. Vám se nebude chtít vůbec nic řešit, a tak před tím vším budete zavírat oči. Koncem měsíce se můžete někam stěhovat nebo mohou přijít změny, ale budou s tím spojené překážky. Koncem měsíce budete zažívat lásku.

Přečtěte si podrobný horoskop na březen pro Ryby.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 5. 2024

Berani, dnes může přijít příliš mnoho pozvánek na společenské akce. Možná to bude jeden z večerů, kdy si budete chtít odpočinout doma, ale nebudete chtít nikoho odmítnout. Každé pozvání analyzujte. Zvažte místo, hostitele, ostatní hosty – cokoli, co vám připadá nejvýznamnější. Zúčastněte se jen těch, o kterých si myslíte, že se vám budou opravdu líbit. Řiďte se svým srdcem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.