Výklad andělských karet na týden od 4. března: Naučte se být vděční

Všimli jste si, jak některé věci ve svých životech přijímáte jako samozřejmost, ale ony vůbec samozřejmé nejsou? Andělské karty vám pro tento týden připomínají, abyste se naučili být vděční i za maličkosti. Co ještě ukazují?

Karta na tento týden: Eso země

Andělská karta Eso země v sobě nese energii stability, spojení s přírodou a touhu po vybudování pevných základů. Je symbolem hojnosti a plodnosti, připomíná nám, že jsme spojeni s přírodními cykly a že jsme součástí něčeho mnohem většího, než je nejbližší okruh lidí.

Praktikujte vděčnost. Pokud jste to ještě nikdy nezkusili, pak je nejvyšší čas s tím začít. Zastavte se na chvíli, rozhlédněte se a uvědomte si, co všechno ve svém životě máte, za co všechno můžete být patřičně vděční. Může to být rodina, zdraví, skvělá práce, úžasné místo k bydlení, ale také jen věci, které vám připadají naprosto všední, jako je příroda kolem vás, vzduch, který dýcháte, voda, kterou pijete. Zkuste si každý den napsat alespoň pět věcí, za které jste opravdu vděční, a sledujte, co to s vámi udělá.

Přečtěte si také: Velký horoskop na březen: Panny čekají změny, Ryby stěhování

V práci se vám bude dařit především na poli investic. Nepouštějte se však do nových projektů, v danou chvíli ještě nemáte všechny potřebné dokumenty, abyste práci odvedli tak, jak je potřeba. Raději vyčkejte, než odevzdat projekt s chybami. Pokud se rozhodnete podnikat, načasování je perfektní a vašemu podniku se bude dařit.

V rovině zdraví se zaměřte na zlepšení vašich návyků. Vyhýbejte se obědům v prodejnách rychlého občerstvení, ale raději si udělejte večer pár minut času a připravte si zdravou svačinu i oběd. Za pár dní na sobě začnete pociťovat velmi příjemné změny. Zařaďte do svého života pohyb. Sedavý způsob života, který v posledních letech praktikujeme, nám nedělá vůbec dobře.

Březen podle mariášových karet:

Sdílejte článek
Štítky zdraví příroda energie projekt výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.