Výklad andělských karet na víkend od 15. března: Udělejte si pořádek ve financích

Máte poslední dobou pocit, že se neustále honíte za penězi, ale ty od vás nějakým záhadným způsobem pořád utíkají? Možná je na čase, abyste si udělali pořádnou revizi vašich příjmů a výdajů. Co dalšího andělské karty na tento víkend vzkazují?

Andělská karta na tento víkend: Dvojka země

Dvojka země symbolizuje akčnost, dynamiku a nutnost učinit rozhodnutí. Možná se právě teď nacházíte v situaci, kdy máte pocit, že se na vás valí úkoly a problémy ze všech stran. Teď však není čas schovávat hlavu do písku, ale je potřeba zatnout zuby a postavit se všem problémům čelem. Udělejte rozhodnutí a snažte se být kreativní a tvůrčí, jen tak se s problémy vypořádáte.

Může na vás také doléhat až nepříjemná únava, která je způsobená přílišným stresem. Tak dlouho jste ignorovali potřeby vašeho těla, až se vás rozhodlo zastavit. Poslechněte ho a vezměte si pár dní volna. Zařaďte do jídelníčku více ovoce a zeleniny a nezapomínejte se hýbat. Ideálně na čerstvém vzduchu. Stačí se jen každý den projít a všímat si, jak se příroda probouzí. Uvidíte, že domů se vrátíte jako znovuzrození.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která jsou nejvíce náchylná k prokrastinaci: Líné jsou Ryby i Váhy

V pracovní oblasti může dojít k nějakým nečekaným změnám. Je možné, že se váš zaměstnavatel rozhodne ukončit svou činnost a vy tak budete postaveni do nepříjemné situace, kdy si budete muset najít práci novou. Nezoufejte, už je pro vás připravená a je jisté, že se vám bude líbit ještě o kus víc než ta předchozí. Pokud přemýšlíte vy sami o změně práce, nedělejte unáhlená rozhodnutí, nejprve si novou práci najděte a postupně přejděte z jedné do druhé.

Problémy můžete pocítit také v oblasti financí. Budete mít pocit nedostatku, ale pokud se dobře podíváte, zjistíte, že utrácíte spoustu peněz za zbytečnosti. Udělejte si revizi ve výdajích a peněz budete mít dostatek. Složité pracovní období vám vynahradí pohodové vztahy, ve kterých zavládne klid a harmonie. S rodinou a přáteli se budete cítit skvěle, tak se jejich společnosti nevyhýbejte.

Jaký bude týden od 18. března podle karet?

Sdílejte článek
Štítky peníze karty finance předpověď výklad karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.