Výklad andělských karet na víkend od 16. února: Nebojte se změn, budou k lepšímu

Stojíte před velkým rozhodnutím a bojíte se udělat změnu, i když cítíte, že je to potřeba? Pak se nebojte a vrhněte se do nového dobrodružství po hlavě, andělské karty vám přejí. Co ještě vzkazují na tento víkend?

Karta na tento víkend: Šestka vzduchu

Andělská karta Šestka vzduchu v sobě nese energii vzdušného elementu, který symbolizuje myšlení, komunikaci a intelektuální procesy. Naznačuje potřebu věnovat pozornost vašim myšlenkám a komunikaci s ostatními. Také vám připomíná, že na konci každé noci vyjde ráno slunce a že se vám povede vše, co jste potřebovali, úspěšně vyřešit, jen se nesmíte vzdávat.

Dny přejí především práci. Zdárně dokončíte všechny započaté projekty. Pokud jste měli problémy s kolegy nebo nadřízenými, i s tím je teď konec, všechny spory se vám podaří vyřešit k vzájemné spokojenosti. Je možné, že k vám také přijde nějaká nová nabídka práce. Nebojte se změny, bude rozhodně k lepšímu.

Přečtěte si také: Nevěrná znamení zvěrokruhu: Blíženci mají dvojí tvář a Lvi jsou přelétaví

Dařit se vám budou také všechny změny v oblasti bydlení, ať už sháníte nějaké nové bydlení, nebo si chcete vylepšit to stávající, všechno vám půjde od ruky přesně podle vašich představ. Problémy můžete pocítit mezi přáteli. Možná budete donuceni přehodnotit své dosavadní kamarádské vztahy. Než však uděláte nějaké razantní kroky, na chvíli poodstupte. Jako nezávislý pozorovatel uvidíte situaci jasněji a hned budete vědět, jak se k řešení problémů postavit.

Ve vztazích zavládne klid a harmonie. Spory, které jste ještě nedávno s partnerem mezi sebou měli, jako mávnutím kouzelného proutku mizí a vy se můžete konečně svobodně nadechnout. Je konec s hádkami i nedorozuměním. Můžete se těšit na nové začátky, vášeň i lásku. Nezadaní mají šanci potkat svou spřízněnou duši, tak neseďte doma a vydejte se mezi lidi, ten pravý tam na vás někde čeká. Pokud vás trápily nějaké zdravotní potíže, tak i ty odchází a přichází zlepšení.

Jaký bude nový týden podle mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky energie vztah bydlení výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.