Výklad andělských karet na víkend od 23. února: Pozor na nové vztahy, nebudou fungovat

Pokud jste právě teď ve fázi hledání nové lásky, raději s tím chvilku počkejte. Vztahy, které byste navázali v těchto dnech, by neměly dlouhého trvání. Co dalšího vám andělské karty vzkazují pro tento víkend?

Karta na tento víkend: Král vody

Karta Král vody symbolizuje důvěryhodnost, soucitnost a kultivovanost a nabádá vás, abyste se nebáli otevřít svou mysl nápadům druhých a naučili se je přijímat bez zbytečného odporu nebo odsuzování. Pamatujte, že každý má právo vyjádřit svůj vlastní názor. Než někoho odsoudíte, nejdříve se ujistěte, že jste už někdy šli stejnou cestou v jeho botách.

V těchto dnech můžete pociťovat zvýšené napětí, které vyvolává nejen sobotní úplněk, ale také neustálý stres a nedostatek odpočinku. Vaše tělo vám dává dost jasně najevo, že potřebuje odpočinek, ale vy ho stále neposloucháte. Pokud něco nezměníte, zastaví vás nakonec samo. Zkuste se zaměřit na meditaci nebo aktivní formu odpočinku v podobě procházek v přírodě nebo sportu. Krásně si vyčistíte hlavu, získáte mnohem více energie a vaše nálada se také rapidně zlepší.

Mohlo by vás zajímat: Blíží se únorový sněžný úplněk ve znamení Panny: Máte šanci dát své věci do pořádku

I ve vztazích můžete pociťovat nesoulad. Věci, na kterých se normálně s partnerem shodnete, mohou být tentokrát předmětem velkých sporů a hádek. Snažte se komunikovat s láskou a pochopením, jen tak dokážete dojít k nějakému oboustranně výhodnému kompromisu. Pokud lásku hledáte, dejte si pozor na přehnané snaživce, kteří se vám budou chtít vecpat až moc rychle do života. Mohli byste se nemile spálit.

V práci si dejte pozor na kolegu, který vám už delší dobu nepřeje úspěch a rád by po vašich zádech vyšplhal na firemním žebříčku výš. Dobrou radou vám pomůže někdo z vašich blízkých, někdo, komu můžete zcela bez zábran důvěřovat, a pomůže vám dokončit projekt, na kterém jste se zasekli a nedokázali s ním hnout. Pokud můžete, vyhýbejte se konfliktům, které mohou kolegové rozpoutat. Vás se netýkají a není třeba se do nich nechat zatáhnout. I šéf ocení vaši profesionalitu.

Co předpovídají karty na měsíc březen?

Sdílejte článek
Štítky láska vztah výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.