Výklad andělských karet na víkend od 9. února: Naučte se říkat ne

Už dlouhou dobu svému protějšku i lidem v práci ustupujete a necháváte se jimi ovlivňovat. Právě teď je však ten nejvyšší čas na to, říct důrazné ne. Uvidíte, jaké změny se ve vašem životě okamžitě začnou dít. Co dalšího vzkazují andělské karty pro tento víkend?

Karta na tento víkend: Král ohně

Král ohně přináší sílu, odhodlání a vůdcovství. Připomíná vám, že máte dostatek sil, abyste zvládli všechno, co si zamanete. Důležité je však soustředění. Snažte se proto nenechat rozptýlit a soustřeďte se na úkol, který je právě teď potřeba splnit. Jen tak se vám to může povést.

V oblasti zdraví přináší Král ohně energii a vitalitu. Pokud jste měli v poslední době nějaké nepříjemné zdravotní obtíže, pomalu odcházejí a vy si dopřejte dostatek času na regeneraci a úplné vyléčení. Tato karta vás nabádá, abyste slepě nedůvěřovali všemu, co vám kdo řekne nebo co si kde přečtete. Je čas vzít své zdraví do vlastních rukou a udělat vše pro jeho zlepšení. Nezapomínejte na fyzickou aktivitu a cvičení, které posílí tělo a mysl. Nebraňte se novým léčebným metodám nebo změně životního stylu, která může vést k celkovému zlepšení vašeho zdravotního stavu.

Mohlo by vás zajímat: Horoskop lásky na únor 2024: Raci budou osamělí, Blíženci zamilovaní

Ve vztazích je na čase naučit se říkat ne. Už dlouho partnerovi ustupujete a on si na to tak zvykl, že váš názor už nebere jako hodný k projednání. S tím byste však měli udělat rázný konec. Vezměte věci do svých rukou a dejte tak vztahu zcela novou energii. I když se to partnerovi zpočátku nemusí líbit, nakonec zjistíte, že to váš vztah posílilo a posunulo dál. Nezadaní by měli sebrat odvahu a oslovit člověka, který se jim už dlouhou dobu líbí. Budete mile překvapeni, že on vaše city opětuje.

V práci je potřeba být rozhodní, jedině tak můžete dosáhnout úspěchu. Je čas převzít kontrolu a ukázat své vůdcovské schopnosti. Nebojte se vyjádřit své názory a nápady, protože vaše vášeň a odhodlání mohou přesvědčit vedení, aby vám dalo prostor pro vaši realizaci i vedení nového projektu. Snažte se také neustále v oboru, ve kterém pracujete, vzdělávat. Jen tak budete držet krok s novými trendy.

Jaký bude nový týden podle karet?

Sdílejte článek
Štítky zdraví energie výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.