Vyložené karty Helen Stanku: Andrea Kalousová nevěří mužům. Podle karet to ještě potrvá

Vyložené karty Helen Stanku s Andreou Kalousovou

I bez titulu Miss, který získala v roce 2015, se o Andree Kalousové (27) dá jistě hovořit jako o mimořádně krásné ženě. Přesto, že nápadníků má mnoho, toho pravého muže se jí zatím potkat nepodařilo. Vztah s Kazmou (38), byť trval pět let, skončil rozchodem a zlomeným srdcem. V pořadu Vyložené karty Helen Stanku teď Andrea na rovinu přiznala, že po svých zkušenostech mužům zkrátka nevěří.

Vzpomínat na vztah s Kamilem Bartoškem alias Kazmou či řešit následný rozchod se Andree Kalousové ani více než tři roky od chvíle, kdy si dali sbohem, moc nechce. Pro missku je to očividně stále citlivé téma, ke kterému řekne jen to nejnutnější, jinak se mu ale raději vyhne. Jenže Helen Stanku v kartách prostě vidí, jaké energie a myšlenky si s sebou její hosté do studia přinášejí. A to, i když se je snaží před kartářkou slavných skrývat, nebo je mají uložené tak hluboko v sobě, že o nich ani oni sami nemusejí vědět.

Téma Andreina posledního vztahu Helen Stanku otevřela díky kartě Vyššího soudu, kterou si její VIP návštěva vytáhla z balíčku mystických Botticelliho tarotů. „Někdo spolu kráčí životem nějakou určitou dobu a pak se ty cesty prostě rozpojí. Tak tomu bylo i v našem případě. Myslím si, že náš vztah dosáhl společného maxima,“ prozradila v pořadu Vyložené karty Helen Stanku Andrea Kalousová.

Modelka tak vcelku jednoznačně vyloučila jakoukoli šanci na návrat k podnikavému influencerovi, byť by si ho mnohé romantické duše přály, zvlášť po zhlédnutí Kazmova filmu ONEMANSHOW: The Movie. V pořadu pak následovala další velká odhalení, a to, když si v magické talkshow věhlasné kartářky Andrea vytáhla kartu Luny. „Luna je o nedůvěře. Jak to máš? Věříš lidem, mužům?“ zeptala se Andrey kartářka a moderátorka v jedné osobě. „Ne! Jasně že ne,“ vyhrkla bez váhání Andrea. A přestože svou odpověď doprovodila smíchem, bylo na modelce znát, že se za rozesmátou tváří skrývá ne vždy veselá minulost.

Empatická moderátorka pak Andree na její otázku, co s tím má dělat, poskytla pomocí karet hlubší pohled a návod, jak se s neveselými pocity vyrovnat. „Je to těžké. Protože když člověku vyjde karta Luny, je to o tom, jako kdyby byl v mlze a neviděl dál. Někdy se může cítit jako zajíc v trávě, který neví, odkud se vynoří kobra. A to je možná momentálně to, čím si procházíš,“ nahlédla do duše krásné Andrey Helen Stanku, aby vzápětí nabídla veselejší vyhlídky.

„Můžu tě ale uklidnit. Karty ukazují vždy jen nějakou etapu života, kterou si člověk musí projít, aby ho to zase pustilo dál,“ poskytla moderátorka krásné missce útěchu společně s informací, že po Luně přichází v tarotech karta Slunce spojená se štěstím. Pročež se ji Andrea z tarotového balíčku pokusila vytáhnout. Místo toho se jí ale v ruce objevila karta Viselce. „No, ještě se v tom chvíli budeš koupat,“ ozřejmila Andree Helen Stanku.

Na druhou stranu karty ukázaly, že než najde modelka štěstí v osobním životě, bude se jí mimořádně dařit v tom profesním. Česká Miss World z roku 2015 se totiž v průběhu let z profese modelky postupně přesunula na pěveckou dráhu a podle karty Blázna je na začátku něčeho velkého. Co o modelce prozradila automatická kresba, se dozvíte hned v úvodu pořadu Vyložené karty Helen Stanku, jehož hostem byla Andrea Kalousová. Naopak závěrečná část pořadu prozradí, na co se Andrea zeptala karet a co z nich Helen Stanku vyčetla. Video je ke zhlédnutí na začátku článku.

Sdílejte článek
Štítky vztah Kazma Kazmitch Andrea Kalousová výklad karet kartářka Helen Stanku kartář Vyložené karty Helen Stanku ONEMANSHOW: The Movie

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.