Výstřední Jana Yngland Hrušková: Jak přišla ke svému netradičnímu příjmení?

Prostřeno! XXV (87) - Kandidát na prezidenta

Jednou ze soutěžících v populárním kulinářském pořadu je tento týden Jana Yngland Hrušková, sestra slavnější Evy Hruškové. Je známá především svými extremistickými názory, kterými plní sociální sítě. Jak dnes žije někdejší kandidátka na prezidentku a odkud pochází její cizí příjmení?

Třiašedesátiletá sestra nejslavnější české Popelky Evy Hruškové se celý život živí jako zpěvačka a herečka. Přesto Jana Yngland Hrušková žije obyčejným venkovským životem v České Skalici, kde bydlí v domě se synem Janem Hruškou, chová slepice a natáčí videa na sociální sítě. Jejím manželem je norský novinář Dag Harald Yngland, který žije v Norsku. Jana kdysi působila v československé pop music a zpívala například s Petrem Novákem. Pak se zamilovala a všechno šlo stranou. V roce 1990 odešla s manželem do Norska a o dva roky později ho následovala do Berlína, kde získal práci. Natočila zde několik písní a vyučovala zpěv, kariérně ovšem díru do světa neudělala.

Do Česka se vrátila v roce 2013. Pomocnou ruku jí pak podala sestra Eva s manželem Janem Přeučilem, když ji brali na jejich vystoupení pro děti. Jana k tomu ještě zpívá v domovech seniorů, učí zpěv a účinkovala v několika televizních pořadech. Objevila se například v druhé řadě pořadu LIKE HOUSE, kde urazila několik účastníků a hlásala svoje názory na LGBT komunitu. Jana je velmi výstřední osoba a jakmile dostane prostor, ráda na sebe poutá pozornost. To ostatně ukazuje i tento týden v kuchařské soutěži, kde flirtuje s mladšími muži, leze hostitelům do postele, obléká si jejich věci a u stolu všechny pořád komanduje.

Podívejte se, jak se Jana prezentuje v kuchařské soutěži:

Sestra byla z jejích názorů zděšená

Jana je známá i svými extremistickými názory. Nesnáší politickou korektnost a do konfliktu by se s ní nechtěl pouštět nikdo. Ostře se staví proti migraci nebo islámu, v roce 2018 kandidovala na prezidentku, což provázela kontroverzní kampaň. Její sestra Eva s manželem Janem Přeučilem byli z jejích politických aktivit zděšení. Eva se údajně za sestru styděla a mělo jí vadit, když s ní musela stát na jednom jevišti. „Tak nějak věřím, že tohle má sestra nemůže myslet vážně a jen se jí to vymklo z ruky. Jsem mírumilovný člověk a extremismus do naší země nepatří,“ řekla Eva deníku Aha!

Jana dnes působí o něco smířlivěji a nevadí jí o svých politických snahách promluvit ani u stolu v kuchařské soutěži. Jeden z účastníků si totiž její jméno našel na internetu a zeptal se jí, jaké to pro ni bylo, když kandidovala na prezidentku. „Tenkrát jsem byla v ajfru, jak vidíte, jsem schopná všeho,“ zhodnotila Jana. Z jejího účinkování v soutěži je patrné, že se opravdu nezalekne ničeho – a kdoví, čím ještě překvapí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.