Výstřední Jana Yngland Hrušková: Jak přišla ke svému netradičnímu příjmení?

Prostřeno! XXV (87) - Kandidát na prezidenta

Jednou ze soutěžících v populárním kulinářském pořadu je tento týden Jana Yngland Hrušková, sestra slavnější Evy Hruškové. Je známá především svými extremistickými názory, kterými plní sociální sítě. Jak dnes žije někdejší kandidátka na prezidentku a odkud pochází její cizí příjmení?

Třiašedesátiletá sestra nejslavnější české Popelky Evy Hruškové se celý život živí jako zpěvačka a herečka. Přesto Jana Yngland Hrušková žije obyčejným venkovským životem v České Skalici, kde bydlí v domě se synem Janem Hruškou, chová slepice a natáčí videa na sociální sítě. Jejím manželem je norský novinář Dag Harald Yngland, který žije v Norsku. Jana kdysi působila v československé pop music a zpívala například s Petrem Novákem. Pak se zamilovala a všechno šlo stranou. V roce 1990 odešla s manželem do Norska a o dva roky později ho následovala do Berlína, kde získal práci. Natočila zde několik písní a vyučovala zpěv, kariérně ovšem díru do světa neudělala.

Do Česka se vrátila v roce 2013. Pomocnou ruku jí pak podala sestra Eva s manželem Janem Přeučilem, když ji brali na jejich vystoupení pro děti. Jana k tomu ještě zpívá v domovech seniorů, učí zpěv a účinkovala v několika televizních pořadech. Objevila se například v druhé řadě pořadu LIKE HOUSE, kde urazila několik účastníků a hlásala svoje názory na LGBT komunitu. Jana je velmi výstřední osoba a jakmile dostane prostor, ráda na sebe poutá pozornost. To ostatně ukazuje i tento týden v kuchařské soutěži, kde flirtuje s mladšími muži, leze hostitelům do postele, obléká si jejich věci a u stolu všechny pořád komanduje.

Podívejte se, jak se Jana prezentuje v kuchařské soutěži:

Sestra byla z jejích názorů zděšená

Jana je známá i svými extremistickými názory. Nesnáší politickou korektnost a do konfliktu by se s ní nechtěl pouštět nikdo. Ostře se staví proti migraci nebo islámu, v roce 2018 kandidovala na prezidentku, což provázela kontroverzní kampaň. Její sestra Eva s manželem Janem Přeučilem byli z jejích politických aktivit zděšení. Eva se údajně za sestru styděla a mělo jí vadit, když s ní musela stát na jednom jevišti. „Tak nějak věřím, že tohle má sestra nemůže myslet vážně a jen se jí to vymklo z ruky. Jsem mírumilovný člověk a extremismus do naší země nepatří,“ řekla Eva deníku Aha!

Jana dnes působí o něco smířlivěji a nevadí jí o svých politických snahách promluvit ani u stolu v kuchařské soutěži. Jeden z účastníků si totiž její jméno našel na internetu a zeptal se jí, jaké to pro ni bylo, když kandidovala na prezidentku. „Tenkrát jsem byla v ajfru, jak vidíte, jsem schopná všeho,“ zhodnotila Jana. Z jejího účinkování v soutěži je patrné, že se opravdu nezalekne ničeho – a kdoví, čím ještě překvapí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.