Herečka Hrušková během večeře flirtuje s hosty. Koho tím vyděsí?

Prostřeno! XXV (86) - Nájezdy

V pondělí se jako první ujme vařečky herečka Jana Hrušková, sestra Evy Hruškové. Soutěžící z Královéhradeckého kraje budou ohromeni její energií a upřímností. Uvaří jim z domácích zdrojů, zazpívá a prozradí původ propáleného koberce v kuchyni. S Janou tento týden nuda opravdu nebude.

První setkání soutěžících bývá v pondělí trošku rozpačité. Hostitelka Jana naštěstí všechny odzbrojí svou bezprostředností a srdečností. Až se někteří její energie zaleknou. Jako vášnivá chovatelka slepic připraví menu z domácích zásob. Škvarková pomazánka, hovězí polévka, český kohout a palačinky z domácích vajec se jí povedou, přestože vaření nepatří mezi její koníčky.

Raději hraje a zpívá, což brzy pochopí i její hosté. Proto se budou trošku obávat, jakou zábavu si pro ně připraví. Všichni se totiž přiznají, že nezazpívají ani notu. Plánované karaoke tedy padne na hostitelku, která vystřihne pár svých oblíbených hitů. Eliška s Anežkou budou mile překvapené, dva přítomní pánové, Filip s Martinem, se budou trošku stydět. Jana s nimi totiž při vystoupení bude trošku koketovat, a když si to k nim s mikrofonem zamíří, oba budou kroutit hlavami v odmítavém gestu. Proč? „Když jsem trošičku dělala nájezdy na toho Filipa, on má holku, že jo, tak si myslel, že to myslím vážně,“ vysměje se jednomu z hostů Jana. Na to, co si o jejím flirtování myslí Filip, se podívejte dnes vpodvečer.

Jana prozradí, proč má v kuchyni díru v koberci:

Proč hostitelka málem vyhořela?

Herečku do pořadu přihlásila fanynka a ona to přijala jako zábavnou výzvu. Soutěž nesleduje, a proto vůbec nevěděla, že se bude potýkat i s úkolem týdne. Tím bude tentokrát droždí. Jana se rozhodne pro drožďovou pomazánku, kterou naservíruje během předkrmu. Hosté budou ze škvarkové i drožďové pomazánky nadšení. Eliška se dokonce přizná, že jí škvarky poprvé v životě.

Bohužel ale nejsou domácí a Jana hned vysvětlí proč. „Já jsem to tady několikrát zkoušela, jenomže jsem málem podpálila barák,“ prohlásí. Od škvarků totiž odešla, což se nesmí. „Tam na koberci uvidíte černou skvrnu,“ přizná bezelstně. Jana se s ničím netají a to je jejím soupeřům, kteří jsou o dost mladší než ona, sympatické. Jak ocení hlavní chod, kvůli kterému Jana sama zabila kohouta? Opravdu budou palačinky příliš tlusté, nebo už je to hra taktiků?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.