Celebrity

10. května 2023 10:00

Vanesa Havlíková

Zemřela sestra Bořka Šípka, našli ji až po čtvrt roce. Měli jsme ji rádi, říká Machálková

Přestože o víkendu Leona Machálková (55) oslavila 30 let na hudební scéně a užila si velkolepý koncert, na který ji přijel podpořit i syn Artur (20), úsměv na tváři jí nyní opadl. Dozvěděla se totiž o smrti Stanislavy Šípkové (†75), sestry Bořka (†66), se kterým má právě syna Artura, jenž momentálně studuje design a kráčí tak v otcových šlépějích.

Smutnou zprávu se zpěvačka Leona Machálková dozvěděla na začátku týdne, kdy paní Stanislavu (†76), sestru Leonina zesnulého partnera Bořka Šípka (†66), našli mrtvou v jejím domě v Hamburku. Zprávu o úmrtí potvrdila deníku Aha! sama Leona Machálková.

Přečtěte si také: Leona Machálková o rozchodu s Šípkem: Cítila jsem se, jako by vedle mě spadl barák

Se sestrou Bořka Šípka měla Machálková přátelský vztah

Se sestrou Bořka Šípka měla zpěvačka moc hezký vztah a o to víc jí zdrcující informace zasáhla.  „Byla to moc milá a chytrá žena, se kterou jsme měli velmi přátelské vztahy, měli jsme ji moc rádi,“ napsala deníku zpěvačka.

Zesnulá Stanislava Šípková žila v Hamburku sama. Bydlela ve skleněném domě, který pro ni v roce 1982 navrhl bratr Bořek. Stanislava, jež se v profesním životě věnovala lékařství, podle všech informací Aha! pravděpodobně zemřela už před třemi měsíci a celou dobu ležela mrtvá uvnitř domu.

Rodina nyní vyřizuje převoz jejích ostatků do Česka. „Momentálně je to trochu složité, protože zesnula v Německu. Děkuji za projevenou soustrast,“ dodala Machálková pro Aha!.

Leona Machálková oslavila před pár dny 30 let na scéně:

Sdílejte článek
Štítky Německo smrt sestra Hamburk lékař dům úmrtí Česko Leona Machálková Bořek Šípek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.