Celebrity

10. května 2023 10:00

Vanesa Havlíková

Zemřela sestra Bořka Šípka, našli ji až po čtvrt roce. Měli jsme ji rádi, říká Machálková

Přestože o víkendu Leona Machálková (55) oslavila 30 let na hudební scéně a užila si velkolepý koncert, na který ji přijel podpořit i syn Artur (20), úsměv na tváři jí nyní opadl. Dozvěděla se totiž o smrti Stanislavy Šípkové (†75), sestry Bořka (†66), se kterým má právě syna Artura, jenž momentálně studuje design a kráčí tak v otcových šlépějích.

Smutnou zprávu se zpěvačka Leona Machálková dozvěděla na začátku týdne, kdy paní Stanislavu (†76), sestru Leonina zesnulého partnera Bořka Šípka (†66), našli mrtvou v jejím domě v Hamburku. Zprávu o úmrtí potvrdila deníku Aha! sama Leona Machálková.

Přečtěte si také: Leona Machálková o rozchodu s Šípkem: Cítila jsem se, jako by vedle mě spadl barák

Se sestrou Bořka Šípka měla Machálková přátelský vztah

Se sestrou Bořka Šípka měla zpěvačka moc hezký vztah a o to víc jí zdrcující informace zasáhla.  „Byla to moc milá a chytrá žena, se kterou jsme měli velmi přátelské vztahy, měli jsme ji moc rádi,“ napsala deníku zpěvačka.

Zesnulá Stanislava Šípková žila v Hamburku sama. Bydlela ve skleněném domě, který pro ni v roce 1982 navrhl bratr Bořek. Stanislava, jež se v profesním životě věnovala lékařství, podle všech informací Aha! pravděpodobně zemřela už před třemi měsíci a celou dobu ležela mrtvá uvnitř domu.

Rodina nyní vyřizuje převoz jejích ostatků do Česka. „Momentálně je to trochu složité, protože zesnula v Německu. Děkuji za projevenou soustrast,“ dodala Machálková pro Aha!.

Leona Machálková oslavila před pár dny 30 let na scéně:

Sdílejte článek
Štítky Německo smrt sestra Hamburk lékař dům úmrtí Česko Leona Machálková Bořek Šípek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.