Celebrity

16. března 2024 16:33

Eliška Reiglová

Zámek bude, hlásí Matěj Stropnický po rozchodu. Přítomnosti Krejčíka se bránit nechce

Přestože Matěj Stropnický (40) a Daniel Krejčík (29) působili jako velmi stabilní pár, a to i díky tomu, že si pořídili a společnými silami opravovali zámek, jejich pohádka v lednu 2024 skončila. S teplejším počasím však více lidí míří ven za výlety a Osečany se leckomu zdají jako zajímavý cíl. Proto se Matěj Stropnický rozhodl sdělit, jak to teď s prohlídkami bude. A je otevřený možnosti, že jeho bývalý přijede také.

Život Matěje Stropnického a Daniela Krejčíka se velmi dlouho točil právě kolem práce na jejich zámku na Sedlčansku, kde žili, a dokonce si tam po propuknutí války na Ukrajině vzali pod křídla několik uprchlých maminek s dětmi. V sezóně pořádali prohlídky, hostili dobrovolníky ochotné pracovat a organizovali divadelní představení pod širým nebem. Letos tomu bude poprvé jinak.

Čtěte také: Krejčík o ubytování Ukrajinců na zámku: Průpravu mám docela dobrou

Ani přes rozchod a skutečnost, že po jeho boku nestojí partner, s nímž si byl zvyklý ve všem navzájem vypomáhat, se Stropnický rozhodl prohlídky nezanedbat. Pořádat je bude každou neděli v několika časech. A bude také průvodcovat. „Jo, letos asi sám. Těším se na všechny, zámek bude,“ napsal na sociální síť.

šestá prohlídková sezóna na zámku v Osečanech je tu, každou neděli v 10,11,14 a 15hod vás rád provedu. Jo, letos asi...

Posted by Matěj Stropnický on Friday, March 15, 2024

Chcete Dana? Napište mu

Daniel Krejčík se po rozchodu odstěhoval do vlastního bytu a místo zámku ho momentálně časově plně vytěžuje divadlo. V předchozích letech býval kolem dění v Osečanech velmi aktivní. Sám hrál v mnoha představeních a s Matějem Stropnickým se dělil o roli průvodce. Právě na něj se také těšili mnozí z těch, kteří chtěli zámek navštívit.

„Ach jo, já jsem chtěla přijet na Dana,“ napsala jedna ze sledujících Stropnického. Tomu by přítomnost jeho expřítele pravděpodobně nepříjemná nebyla. „Tak mu napište, třeba vás provede, já mu bránit nebudu,“ odpověděl otevřeně. Nezdá se ale, že by se herci Krejčíkovi kdovíjak stýskalo po tom, že jeho bydliště je přístupné všem, kdo o to projeví zájem.

Mohlo by vás také zajímat: Manželství pro všechny? Jen partnerství s omezenými právy při osvojení dětí, rozhodla Sněmovna

„Co se týká mého soukromého života, tak budu s dovolením trošku tajemný, protože po té dlouhatánské době, kdy jsem prováděl po místě, kde jsme bydleli, tak jsem vlastně docela rád, že teď v tom mém pražském bytě nejsou prohlídky,“ řekl nedávno herec na Instagramu.

Zdroj: Matejstropnicky.cz, Instagram Matěje Stropnického

Podívejte se, jak vypadalo bydlení Krejčíka a Stropnického na zámku:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.