Celebrity

30. prosince 2023 14:03

Šarlota Chmelařová

Ten, který zničil Vémolu: Jeho táta byl alkoholik, Samuel Krištofič žije pro rodinu

Samuel Krištofič knockoutoval Vémolu do dvou minut

Slovenský bijec Samuel Krištofič svým vítězstvím nad MMA zápasníkem Karlosem Vémolou všechny překvapil. Jaký je ale tento muž mimo klec? Když zrovna nesportuje, věnuje svůj čas především rodině.

Čtyřiatřicetiletý Samuel Krištofič, kterého ve světě MMA znají všichni spíše pod přezdívkou Pirát, se narodil v Bratislavě. Neměl úplně jednoduché dětství, jeho tatínek byl totiž nevyléčitelný alkoholik a on tak spolu se sestrou vyrůstal hlavně s maminkou. Nelehká doba se podepsala i na finanční situaci celé rodiny, která často neměla peníze. Je to ale tento životní příběh, který je pro něj podle jeho slov hnacím motorem a dělá z něj lepšího bojovníka i člověka.

Mohlo by vás zajímat: Překvapení v O2 areně: Pirát knockautoval Vémolu hned v prvním kole

On sám se drží kvůli své osobní zkušenosti od alkoholu dál. I když přiznal, že po sladké výhře s Karlosem Vémolou zřejmě udělá výjimku. „Jsem dost velký abstinent, vůbec nepiju, protože jsem měl taťku, který pil hodně. Ale tentokrát jsem nakloněný tomu, že se nechám přesvědčit a nějakou tu coronku nebo pivečko si zajdu do města dát,“ prozradil v rozhovoru pro iSport.cz.

Hrdý otec a manžel

Když zrovna netrénuje, snaží se veškerý svůj volný čas trávit s rodinou. V březnu 2021 se mu narodila dcerka a miminko mu kompletně změnilo život. „Být otcem je úžasné! Mám u sebe maličkou, zlatou dcerku, která je jako andílek. Život je krásný,“ rozplýval se tehdy čerstvý tatínek pro Čas.sk.

Čtěte také: Intimní zpověď slavných otců. Vyčítají si netrpělivost, nedůslednost i málo času

Rok na to proběhla veselka a on si po dlouholetém vztahu vzal svou životní lásku Janku. S tou se poznali v kasinu, kde tehdy pracovala jako krupiérka. „On tehdy dělal u bezpečnostní služby, zrovna měl výjezd a zastavil se s chlapci na kávu. Bylo to na Silvestra před sedmi lety. Chvilku jsme tak kecali a pak si na mě hned vzal číslo,“ popsala jejich seznámení Janka v rozhovoru pro Kaočko.cz.

Na svatbu jim dorazila řada známých osobností ze světa sportu i hudebního průmyslu. Na velkolepé události jim tehdy zazpívali například Rytmus a Majk Spirit. „Možná nemáme všechno, ale když jsme spolu, nic nám nechybí,“ napsal Krištofič ke svatebním fotografiím, které poté umístil na sociální sítě.

Co řekl po porážce Karlos Vémola?

Jeho manželka o něm mluví velice hezky a pěje na něj jen samou chválu. „Pro lidi, které miluje, se dokáže fakt rozdat,“ prozradila zamilovaně Janka. Stejně dobře podle ní zvládá i roli rodiče. „Je to úžasný táta. Svou dcerku miluje nejvíc na světě,“ chválila ho. Kdyby však měla jmenovat jednu negativní vlastnost, něco by se přece jenom našlo. „Je výbušný. Ale to jsem já taky, takže v pohodě. Dokážeme se snadno rozčílit, ale za chvilku už o tom nevíme a jdeme třeba na procházku nebo do kina,“ dodala Janka s tím, že v jejich vztahu panuje ta správná vyváženost.

Sdílejte článek
Štítky rodina MMA zápasník Karlos Vémola Samuel Krištofič Janka Krištofičová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.