Životní styl

3. října 2023 07:30

Komerční sdělení

Zažijte osudové setkání ve víru rukopisů

Hana píše a překládá texty. Ve svém volnu pracuje na vlastním rukopise, protože jako každý třetí člověk na zeměkouli i ona se chce stát spisovatelkou. A jako mnoho dalších žen na světě prahne po muži snů a po všem, o co ji první manžel, hafefobik s chorobným strachem z doteků, připravil. Ovládaná a poblázněná svou vulvou narazí na svého oblíbeného spisovatele, pro změnu ovládaného a poblázněného rozdrceným egem. Když požádá Hanu o zhodnocení svého nového rukopisu, na oplátku začne číst nejen její text, ale i ji samotnou. Seznámí ji se světem, v němž se pohybuje, a otevře jí dveře k jejímu snu.

„Dokáže ve čtenářích vyvolat ty správné pocity“

Tiše vstala a přikradla se k němu. Těsně za jeho zády si klekla na kolena a proplížila se okolo stolu pod jeho desku. Byl natolik zabraný do práce, že ji nezpozoroval. Nad hlavou slyšela horečnaté cvakání do klávesnice a Adamův dech. Pod stolem si všimla, že má na sobě pouze boxerky. A pěkně naditý rozkrok. Chvíli se kochala pohledem na ono vypouklé místo a sbírala odvahu. Chystala se udělat něco, co skoro dekádu nedělala.

„Za nic na světě nepřestávej dělat to, co právě děláš,“ zašeptala. „Nenech se rušit.“

Ztuhl, když mu dlaněmi přejížděla po lýtkách a směřovala výš. Jeho údery do klávesnice se zmírnily, ale nepřestaly. „Hano…,“ vzdychl. „Nemůžu se soustředit na dvě věci, jsem chlap.“

„Psst. Piš,“ zavelela a pokračovala bříšky prstů přes stehna až k tříslům.

Uhodil do klávesnice jednou, o pár vteřin později podruhé. Psaní bylo to poslední, na co myslel.

„Jestli přestanete psát, spisovateli… Přestanu,“ pohrozila naoko a oprášila tak svou ženskou rafinovanost.

„Ach, Hano. Rozumím. Udělám, co budu moci.“

„Hodný autor. Teď se nadzvedněte.“

Adam se opřel o područky židle a jeho trenky s pomocí Haniných prstů skončily na podlaze.

Dokonale vzrušený a ztopořený úd v celé své kráse koukal Haně přímo do obličeje.

Urychleně napsal jedno slovo a snažil se pokračovat.

Vztáhla k němu ruku a uchopila ho do dlaně. U kořene stiskla. Vydechl.

„Hano…“ Úhoz do klávesnice. „Nemůžu se soustředit.“

Hana kmitala rukou nahoru a dolů a Adama ignorovala. Druhou rukou mu hladila varlata. Užívala si každou minutu, jeho vzdechy byly jako symfonie pro uši. Několik let v kuse toužila slyšet muže takto vrnět. Konečně se dočkala. „Spisovateli,“ pronesla laškovně, „neslyším vaši tvorbu.“ Sotva to dořekla, nacpala si úd do úst a kroužila okolo něj jazykem a zároveň nepřestávala držet kořen. Druhou rukou mu tiskla bok a užívala si okamžik.

Pro jiné ženy bylo běžné se s penisem v puse ráno probudit a večer s ním usínat. O tohle všechno se nechala připravit.

Erotický román Spisovatel zde ke koupi

Jaké to je konečně potkat někoho, před kým se vám podlamují kolena a vzrušením se vám zatmívá před očima? Naprosto a absolutně propadnout nejenom fyzickému chtíči, ale také skutečné lásce a porozumění? Potkat svůj idol a stát se mu femme fatale?

Na to by mohla, tedy pokud nebude zrovna zaneprázdněná čištěním podrážky své boty od psích exkrementů, odpovědět Hana. Docela nemotorná, ale naprosto neodolatelná hlavní hrdinka erotického románu Spisovatel.

Hana je romantická duše s osobitým smyslem pro humor, která kvůli zdravotnímu stavu manžela trpí absolutní absencí intimního života. Je to těžké, myslela si, že to zvládne, že tenhle drobný nedostatek ve vztahu s člověkem, kterého miluje, prostě nějak překoná. Jenže to nejde. Aby láska dál kvetla, musí se pečlivě zalévat a hnojit fyzickými projevy. Láska bez intimností časem vyprchá a zbyde jen hořká pachuť odloučení. A tak si v rozpuku svého života najednou uvědomila, že se šidila o něco, co je normální, po čem prahne a co potřebuje.

Hana je tím vším zlomená, protože vložila velkou část svého já tam, kde to nepadalo na ornou půdu, cítí se zanedbaná, nežádaná. Tolik by chtěla cítit něčí doteky. Její tělo každým svým pórem křičí po blízkosti muže a po intimnostech.

A pak potká jeho. Spisovatelskou hvězdu a idola statisíců žen… A polije ho svým pitím.

Tak by se dal shrnout začátek jedno osudové setkání, které neskončí jen vzájemným čtením rukopisů, ale přetaví se v něco, po čem skoro každý aspoň občas zatouží.

Dvě otázky na autorku

1.       Čtenář se mnohdy zardí už ve chvíli, kdy začne erotické scény číst. Jak se vám jako autorce tyto pikantní popisy mezi hlavními aktéry psaly? Červenala jste se někdy nad tím, co vše dokážete vymyslet?

Pikantní scény mi psát nevadí, je to jako s vytahaným spodním prádlem, které ze začátku před novým partnerem schováváte a později bezostyšně nosíte. Ano, někdy se sama sobě divím, co všechno dokážu vymyslet, ale zároveň se to snažím posouvat výš a výše.

2      Hlavní mužská postava, Adam Ezra, je úspěšný spisovatel, což je atraktivní samo o sobě. Hana má štěstí, stala se múzou pro chlapa s velkým Ch. Co ale Adam znamená pro vás jako ženu? Jaký k němu máte vztah? Je pro vás prototypem ideálního muže s ideálním povoláním?

Už dlouho jsem v knihách nenarazila na muže, který by mě svou osobností lapil do pasti, takže jsem si Adama vytvořila takového, o jakém bych ráda četla já. Nevím, jestli si jej oblíbí i čtenářky, jelikož je jasné, že mnohým z nich více imponuje typický bad boy, ale nechtěla jsem psát o muži, kterého napraví až ta pravá. Můj Adam je jiný, je to pravý gentleman od začátku, a ano, je to můj chlap snů.

„Erotika s velkým E“

„Bolí to moc?“ Něžně jí stáhl tenké ramínko z ramene a odhalil tak většinu jejího prsu.

Nechápavě sklonila zrak ke svému hrudníku, pak pohlédla na Adama. „Ano, moc.“

Přisunul se blíže a opatrně pokládal jeden polibek za druhým. Začal u ramene, pokračoval přes klíční kost. Stáhl i druhé ramínko. Halenka sklouzla po hladké kůži. Jazykem přejížděl okolo bradavky. Rukou hladil druhý prs.

Zavřela oči a zvrátila hlavu dozadu. Nehybně seděla a přála si, aby to nikdy neskončilo.

Konečně se ústy přisál k bradavce.

Vykřikla a zasténala. „Adame…“

„Hano?“ oplatil, aniž by přestal.

„To nejde… Tohle nemůžu…“

Stiskl celý její prs a strčil si ho co nejvíc do úst.

Vyjekla mnohem hlasitěji.

Přesunul jazyk do její pusy, rukou jí podepřel hlavu a položil ji na podlahu. Rozepnul její kalhoty a stáhl je. Opíral se o loket, aby neupadl, druhou rukou dal na stranu tenkou látku kalhotek a zasunul prsty hluboko dovnitř.

Haně se zatočila hlava. Skoro až zapomněla, jaké to je, když po ní někdo touží. „Svačina… rukopis…,“ hekala.

„To počká. Dlouho se o tebe nikdo nestaral. Musím to napravit.“

„Nemusíš…“

„Udělám tě rukou,“ oznámil. „Nebo pusou?“

„Adame…,“ vrazila mu jazyk hrubě do pusy.

„Hano… chci tě lízat. Dovol mi to, prosím,“ žadonil mezi polibky, aniž by zastavil prsty uvnitř ní.

Přikývla.

Mravenčím tempem si kreslil cestu po jejím hrudníku jazykem. Na okamžik se zastavil u prsou a jedno po druhém ústy nasál. Aniž by přestal s polibky na jejím podbřišku, stáhl jí kalhotky. „Hano… roztáhni mi víc nohy,“ zašeptal. Sesunul se mezi její stehna, pokrčil ji v kolenou a nechal svůj jazyk zmizet uvnitř.

„Žádné chození okolo horké kaše“

Vydejte se do hlubin tužeb a vášní, spalující erotiky, i břitkého humoru s novinkou Spisovatel od Nakladatelství Epocha. Knihu si můžete koupit zde.

Sdílejte článek
Štítky kniha romantika klávesnice manželé román Komerční sdělení erotika novinka Spisovatel Nakladatelství Epocha

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.