Celebrity

15. února 2024 11:50

Eliška Reiglová

Zázrak k narozeninám. Kateřině Brožové vykvetla květina po zesnulé mamince

Kateřina Brožová (56) v poslední době neprožívá snadné období. Stále ji rmoutí nečekané a tragické úmrtí jejího pejska Jordyho, který při venčení utekl z kliniky a srazil ho vlak. Se ztrátou čtyřnohého mazlíčka se herečka stále nevyrovnala a chystá právní kroky. Přesto ale nezapomněla oslavit své narozeniny a všimla si, že právě na ně jí rozkvetla květina po zesnulé mamince.

Místo velké oslavy si herečka narozeniny užila při večeři se svými nejbližšími. Doma na ni nicméně čekal také dárek, který pro ni byl velkým překvapením. Rozkvetla jí totiž květina, kterou před lety přinesla mamince do alzheimer centra a o kterou po jejím odchodu z tohoto světa začala pečovat sama. Chvíli to vypadalo, že se ji zachránit nepodaří.

„Tuhle kytičku jsem přinesla před lety mamince do alzheimer domova pro radost... skoro ji tam nezalévali, ale já to vždy dohnala. Když maminka odešla, odnesla jsem si květináček domů. Rostlinka chřadla, piplala jsem ji tři roky. Nakonec se vzpamatovala… a teď vykvetla na mé narozeniny. Děkuji, maminko,“ napsala Kateřina Brožová ke snímku květiny.

Truchlení po mazlíčkovi

Překvapení ve formě kvítků mohlo pro herečku být velkou vzpruhou, v letošním roce si totiž prošla velmi náročnými chvílemi. Po dobu své dovolené na Maledivách svěřila svého pejska Jordyho veterinární klinice. Rhodéský ridgeback ale utekl při venčení, a než se Brožová stihla vrátit, aby ho mohla hledat, srazil ho vlak. Smutnou zprávu se dozvěděla cestou domů.

„Stesk po Jordym je živý, pochovala jsem ho doma na zahradě,“ svěřila se redakci webu Prima Ženy. Počínání kliniky, kvůli němuž přišel její Jordy o život, považuje za nepřípustné a hodlá proti ní podniknout právní kroky. Vyjádřila rovněž podezření, že s podobnými případy se klinika potýká dlouhodobě.

Kateřina Brožová se kvůli úmrtí pejska obrátila na právníka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.