Celebrity

9. února 2024 06:00

David Laštovka

Bolestné chvíle Kateřiny Brožové. Jordyho pochovala na zahradě, chystá právní kroky

Kateřina Brožová se obrátila na právníka

Kateřina Brožová, která slaví 56. narozeniny, má za sebou hodně smutnou zkušenost. Před cestou na Maledivy umístila svého psa Jordyho, který měl zdravotní problémy, na veterinární kliniku. Z té při venčení utekl a přejel ho vlak. Se ztrátou čtyřnohého mazlíčka se herečka stále nevyrovnala a chystá právní kroky.

Herečka Kateřina Brožová kvůli ztrátě svého psího kamaráda prožívá stále velkou bolest. „Stesk po Jordym je živý, pochovala jsem ho doma na zahradě,“ svěřila se redakci webu Prima Ženy. Aby v jejím srdci nezůstalo prázdno, nevyloučila, že si pořídí dalšího čtyřnohého mazlíčka. „Mám čtrnáctiletého jezevčíka a dcera ročního. Zvířecími kamarády jsem obklopena celý život, takže určitě v budoucnu ano,“ poznamenala herečka.

Počínání kliniky, kvůli němuž přišel její Jordy o život, považuje za nepřípustné a hodlá proti ní podniknout právní kroky. „Je absurdní, aby někdo manipuloval s vaším zvířetem, byť s dobrým úmyslem, v prostoru, který není zabezpečený. Situaci bude řešit právník. Prvotně to ani nebyla moje iniciativa, obrátila se na mě jedna organizace, jestli nechci pomoct. Takže chci situaci řešit,“ uvedla Kateřina pro CNN Prima NEWS a vyjádřila podezření, že s podobnými případy se klinika potýká dlouhodobě.

Z dcery je úspěšná manažerka

Není divu, že po tom všem, co ji v posledních týdnech potkalo, nemá na oslavu 56. narozenin náladu. „Oslavy neplánuji. Spíš oběd nebo večeři s mými blízkými,“ prozradila redakci webu Prima Ženy Kateřina Brožová, která stárne s grácií a dokazuje, že věk je pouze číslo. Stále si udržuje štíhlou postavu, aniž by se v jídle musela jakkoliv omezovat. „Jsem člověk, který sní v podstatě všechno. Bramborák, kachnu, stejně jako salát nebo sushi. Je ale potřeba se hýbat. Snažím se doma cvičit. Dělám především cviky na zpevnění celého těla. Nějaké fitness programy na hubnutí jsem nikdy neabsolvovala,“ přiblížila herečka.

Čtěte také: Kateřina Brožová popsala svůj vztah s exmanželem. Na dceru je pyšná

Velkou radost jí dělá její dvaadvacetiletá dcera Kateřina. „Miluje koně. Je velmi kreativní, organizační typ, nesmírně pracovitá. Má na starosti management našeho jezdeckého klubu, zároveň trénuje a jezdí a do toho studuje vysokou školu, která má zaměření na ekonomii a marketing. Má toho strašně moc. Častokrát jí říkám, aby zpomalila, ale nedá si říct. Chová se jako manažerka v nejlepších letech. (smích) Mám z ní obrovskou radost, má srdce na pravém místě, jsem na ni nesmírně pyšná,“ prohlásila Kateřina Brožová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.