Zdeněk Mahdal flirtuje s kolegyněmi a ukáže svoje staromládenecké bydlení
Prostřeno! XXVII (35) - Kaše jako lepidlo
Páteční hostitel, herec a dabér Zdeněk Mahdal, pozve soupeře do svého staromládeneckého domku hýřícího zelenou barvou. V repríze kuchařské soutěže uvaří jídla, která dobře umí a nezapomene ani na vegetariána Pepu. Přítomné dámy obdaruje kyticí s vizitkou. Proč mu mají zavolat?
Masožravci si v pátek u Zdeňka Mahdala konečně přijdou na své. Po dvou dnech vegetariánských hostin jim připraví české chlebíčky, slováckou kyselicu, vepřo knedlo zelo a štrúdl. Ve speciálu soutěže o nejlepší menu spolu soupeří osobnosti spojené se seriálem ZOO. PR specialista Josef Ducký, ředitel zoo Jaroslav Haimy Hyjánek a herečky Denisa Pfauserová a Tereza Bílková. Kdo se stane vítězem, uvidíte už teď na prima+ nebo vpodvečer na obrazovce. Před jídlem vezme Zdeněk soutěžící do dabingového studia, která má vybudované nedaleko ve svém bývalém domově.
Všichni si mohou vyzkoušet, co tato práce obnáší. A aby to byla ta pravá zábava, vybere hostům lechtivou scénku. „Dabuju ráda, ale málo,“ chválí zábavu Denisa. Všem dabování půjde jako po másle, jen chudák Pepa se trošku zapotí. „Jarda, který je tím nepolíbený, byl o sto procent lepší než já,“ prohlásí. Poté hosty Zdeněk vezme do svého domu. Jak je vidět, má rád zelenou barvu a nebojí se ji použít na většinu vybavení. „Já tomu říkám malý Karlštejn. Žena vejít může, odejít musí,“ vtipkuje hostitel.
Podívejte se na hostitelův dům, kde žije už sedm let sám:
Kolegyním Zdeněk rozdá svoje vizitky
Dámy na uvítanou obdaruje Zdeněk kyticí a ty pojmou podezření, že má nějaké postranní úmysly. „Já tam nechal i vizitku, kdybys mi náhodou chtěla zavolat,“ laškuje při předání Zdeněk. „Těžko říct, jak s tím naložíme s Denčou,“ směje se potutelně Tereza. Zdeněk pak na kameru vysvětlí, že jde především o pracovní kontakt. Kdyby se prý chtěla děvčata přiučit něco ohledně dabingu, je jim k dispozici.
Aby vegetarián Pepa nezůstal o hladu, Zdeněk se vytáhne a připraví speciální bezmasé chody. Krupicová kaše místo vepřové se zelím? Kupodivu si Pepa rád dá. „Já jsem úplně zapomněl, jak to chutná,“ reaguje nadšeně. Hit školní jídelny od dětství nejedl a pro Zdeňka to byla v pátečním Prostřeno! kuchařská premiéra. „Přiznal, že to vařil poprvé. Nechci říkat, že to bylo vidět, ale bylo to spíš lepidlo,“ zhodnotí Pepa. Jak mu doopravdy chutnalo, poznáme až při hodnocení.