Seriály a filmy

6. dubna 2022 13:30

red

Že se nestydíš! Radši zalez, špíno! Takhle titulují Michaelu Petřekovou ze ZOO

ZOO (18) - Byla to chyba

Když dělala konkurz na roli do seriálu ZOO, Michaela Petřeková ani netušila, že u ní přistane protivná a zlá Markéta. V okamžiku, kdy se to dozvěděla, nevadilo jí to, naopak. Tahle sympatická kráska brala pokřivený charakter postavy jako svou hereckou výzvu. S čím ale moc nepočítala, bylo to, že si ji diváci budou s postavou Markéty velmi rychle ztotožňovat.

Neuběhlo ani pár dílů a už začínají Michaele Petřekové přistávat na sociálních sítích velmi ostré zprávy. Sice jich není mnoho, ale stojí za to. Ta poslední reflektovala to, že její postava, Markéta, podvedla soudce Petra (Robert Urban) s barmanem Markem (Štěpán Benoni). A už byl oheň na střeše, respektive nadávky ve zprávách.

Na sociálních sítích se sledující nežinýrují

„Ty d*vko!!! Jak můžeš tohle udělat Petrovi a Viky! Že ho podvedeš s Markem! Že se nestydíš!!! Radši zalez, špíno! Jsi hnusná! Chudák Marek, akorát jsi mu popletla hlavu, a teď ještě lžeš Petrovi i s tím dárkem! Už zd*chni, m*dko, nikdo tě nemá rád a skončíš sama!!! D*vko, zabiju tě!“

Tak přesně tato zpráva přistála po odvysílání jednoho z dílů seriálu ZOO na jejím instagramovém účtu. Herečka ji sama zveřejnila. „Zaskočilo mě, že lidé to berou jako něco, se děje, že to berou jako skutečnou věc a nedokážou to oddělit. Je to seriál,“ nechala se slyšet Petřeková. „Nic si z toho nedělám. Je to jen fejkový účet, pod kterým se schovává nějaké dítě nebo člověk, který je zkrátka jednodušší.“

Měla by mít Markéta v ZOO vztah s Petrem nebo Markem?

Sama herečka s úsměvem přiznává, že na negativní reakce byla připravena a počítala s tím, že přijdou. „A je to tady. Jasně, chodí mi zprávy, kde se najdou výroky typu – Ty k*ávo! Ale taková hezká ještě nedorazila. Přesdílela jsem tu zprávu schválně, chtěla jsem ji ukázat lidem, co by si třeba mysleli, že je to můj reálný život. Ten, co se odehrává v seriálu, jím ale opravdu není. Chtěla jsem vyzdvihnout, že to je jen seriál. Musím říct, že mě pak překvapily další reakce. Přišlo mi přes tři sta zpráv a vesměs pozitivních,“ a za ty by chtěla herečka poděkovat.

Zahrajte si zábavné ZOO pexeso!

„Je fajn, že lidé přemýšlejí a vědí, co je realita. Na druhou stranu bych jako herečka vlastně měla být poctěna, že mi to diváci píšou. To znamená, že svoji práci dělám dobře, že to zkrátka umím zahrát tak, že je to uvěřitelné,“ dodala s úsměvem Michaela Petřeková, která si doma spokojeně hýčká svého přítele. Co dalšího si pro postavu Markéty scenáristé seriálu přichystali? To sledujte každé úterý a čtvrtek večer na Primě v dalších epizodách ZOO.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.