Celebrity

17. října 2024 00:07

Eliška Reiglová

Zemřel zpěvák Liam Payne. Hvězda One Direction měla spadnout z hotelového balkonu

Zemřel jeden ze členů skupiny One Direction

Zahraniční média v noci na čtvrtek přinesla šokující informaci. Ve věku pouhých 31 let zemřel zpěvák Liam Payne, který se proslavil působením v celosvětově populárním boybandu One Direction. Podle svědků se měl zřítit z hotelového balkonu v Buenos Aires.

Zahraniční média jako například Daily Mail, The Sun či TMZ informovala, že zemřel zpěvák Liam Payne. Bývalý člen dnes již rozpadlé skupiny One Direction měl spadnout z hotelového balkonu v Buenos Aires, kam přijel podpořit svého někdejšího kolegu a dobrého přítele Nialla Horana na jeho koncertní turné.

Čtěte také: Neodbytná fanynka skončila ve vězení. Poslala zpěváku Stylesovi 8 tisíc pohlednic za měsíc

Několik svědků z hotelu, kde byl v Buenos Aires ubytován, uvedlo, že Liam vypadl ze svého balkonu ve 3. patře. Zatím není známo, zda se jednalo o nehodu, nebo zda si hudebník sáhl na život. Podle svědků došlo k incidentu okolo páté hodiny odpolední a těsně předtím se měl zpěvák chovat podivně - údajně si rozbil notebook a musel být odveden do svého pokoje.

Nad tělem byl rozestavěn červený stan a na místě bleskurychle započalo vyšetřování. Liam v červnu 2021 prozradil, že v době, kdy byla skupina One Direction na turné, se potýkal se závislostí na alkoholu a lécích na předpis a situace se zhoršila natolik, že pomýšlel na sebevraždu. Na tomto světě po něm zůstal syn Bear (7), jehož matkou je zpěvačka Cheryl Cole.

Čtěte také: Po Pink hodili popel mrtvé mámy, Ava Max schytala facku. Útoků na hudební hvězdy přibývá

Liam Payne se proslavil v roce 2010 v pěvecké soutěži společně s bývalými kolegy Niallem Horanem, Zaynem Malikem, Harrym Stylesem a Louisem Tomlinsonem, přestože se původně přihlásili samostatně. Během svého působení získala skupina One Direction pět cen Brit Awards, čtyři ceny MTV Video Music Awards, nasbírala více než tři miliardy zhlédnutí na YouTube a prodala 50 milionů desek po celém světě.

Podívejte se, jak zpěvák Jon Bon Jovi zachránil život ženě, která hodlala spáchat sebevraždu:

Sdílejte článek
Štítky hudba společnost One Direction celebrity Buenos Aires balkon Liam Payne smrt a umírání společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 10. 2024

Někdo, koho máte velmi rádi, by vám mohl poskytnout inspiraci k nějaké tvůrčí činnosti. Můžete o svém příteli napsat píseň nebo báseň, nakreslit nebo namalovat portrét nebo uvařit speciální jídlo. Neváhejte kvůli ostychu nebo rozpakům. Vašeho přítele to dojme. Vaše úsilí bude oceněno a přispěje velkou měrou k trvalosti vašeho přátelství.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.