Celebrity

30. září 2024 16:07

Vanesa Havlíková

Vdova Řehořková se rok po sebevraždě manžela zasnoubila. Žádost o ruku proběhla v letadle

Před rokem v létě zasáhla rodinu úspěšnou v oblasti plastické chirurgie tragická událost. Jednatel společnosti Petra Clinic a známý podnikatel Tomáš Řehořek spáchal sebevraždu (†44). Petra Řehořková (48) se s bolestivou ztrátou vypořádala díky synům, ale také díky novému partnerovi. S tím nyní oznámila zásnuby a na sociálních sítích se pochlubila třpytivým prstenem.

Začátkem července minulého roku se spolumajitel přední kliniky estetické medicíny Petra Clinic, Tomáš Řehořek, rozhodl navždy ukončit svůj život. Zanechal po sobě manželku Petru Řehořkovou a tři děti. Za jeho rozhodnutím měly být údajně neléčené deprese.

Čtěte také: Vdova po Řehořkovi, který spáchal sebevraždu, je zamilovaná. Sílu jí dodává nový muž

Pro zakladatelku populární estetické kliniky to bylo velmi těžké období. Přestože údajně v manželství probíhaly mezi dvojicí časté rozepře a Řehořek měl dlouhodobé psychické problémy, jeho odchod byl pro mnohé velkým šokem.

Žádost o ruku

S bolestivou ztrátou se Petra vypořádala především díky svým třem synům a jak se zdá, tak i díky novému partnerovi. V rozhovoru pro Blesk.cz nyní dokonce potvrdila zásnuby, „Žádost o ruku přišla nečekaně na palubě letadla cestou do Dubaje,“ přiznala Petra Řehořková a prozradila detaily: „Řekl mi, ať zavřu oči. A na ruku mi navlékl prstýnek,“ dodala.

Jednalo se tedy opravdu o zásnuby? „Nevím, jak přesně má vypadat správná žádost o ruku, ale řekl mi, že by si mě rád vzal,“ objasnila. „Takový prsten jsem v životě nedostala. Řekla jsem mu, že ten prsten beru jako takového předskokana a že jestli bude všechno pořád takové krásné a zamilované, tak že možná jednou bude i svatba,“ dodala majitelka estetické medicíny Petra Clinic.

Dále také prozradila ještě další detaily týkající se jejího nového vztahu. „Známe se, pracovně, asi rok, ale spolu jsme zhruba 2,5 měsíce,“ uvedla pro Blesk s tím, že si jméno partnera zatím nechá pro sebe. „My se určitě neschováváme, ale také se úplně veřejně nebo na společenských akcích neukazujeme. Zatím,“ objasnila. A jak si s novým přítelem rozumí synové Petry? Velice si rozumí, jsem moc ráda. Stali se z nich kamarádi, neustále paří na Playstationu FIFU,“ dodala Řehořková na závěr.

Petra Řehořková byla před časem hostem Helen Stanku, která jí vyložila karty:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 10. 2024

Někdo, koho máte velmi rádi, by vám mohl poskytnout inspiraci k nějaké tvůrčí činnosti. Můžete o svém příteli napsat píseň nebo báseň, nakreslit nebo namalovat portrét nebo uvařit speciální jídlo. Neváhejte kvůli ostychu nebo rozpakům. Vašeho přítele to dojme. Vaše úsilí bude oceněno a přispěje velkou měrou k trvalosti vašeho přátelství.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.