Astročlánky

22. května 2024 08:00

Kisa Císařová

Vyložené karty Helen Stanku: Zloba a vylévání zlosti. Petru Řehořkovou kontaktuje zesnulý manžel

Vyložené karty Helen Stanku – Petra Řehořková

V červenci to bude rok, co Tomáš Řehořek (†44) zvolil dobrovolný odchod ze světa oběšením. I přes tak strašlivou událost, která ji velmi bolestivě zasáhla do života, se jeho žena Petra Řehořková (48) snaží jít dál. Manželova smrt a její okolnosti ale majitelku estetické kliniky a moderátorku v jedné osobě neustále provázejí. Z karet i automatické intuitivní kresby to, a nejen to, vyčetla kartářka slavných Helen Stanku.

„Už první tahy ukazují ženu, která si umí v životě poradit. Máš, Petro, hodně energie, jsi rozhodný člověk. Přijde mi ale, jako bys poslední dobou byla v určitých obavách a nejistotách. Máš tady také zraněné srdíčko. Jsou tu věci, které nemůžeš úplně říct, byť bys je řekla ráda,“ začala výklad své automatické kresby Helen Stanku, jehož pravdivost Petra Řehořková potvrdila pokýváním hlavy a slovy: „To je pravda.“

Postupně se pak kartářka slavných v interpretaci magických čar na papíře dostala ještě hlouběji, když poznala, že jeden ze tří Petřiných synů nese ztrátu otce hůře než jeho dva bratři. „Děti jsou moje pilíře a přesně vím, že jeden z nich je v souvislosti s událostmi, které mě potkaly v minulém roce, smutnější,“ svěřila se vystudovaná zdravotní sestra.

Mohlo by vás zajímat: Vyložené karty Helen Stanku: Láďu Hrušku čekají nové výzvy. Karty odhalily i osudovou ženu

Naštvání a zlost ze záhrobí

„Máš někdy pocit, že tě nebožtík chodí navštěvovat?“ zeptala se na rovinu Helen Stanku a záhy vysvětlila, že cítí ze strany zesnulého Tomáše Řehořka snahu o komunikaci a také to, že si vylévá zlost, jako když všichni za všechno můžou. Petra Řehořková potvrdila, že to pociťuje stejně. „Prakticky vidím jeho rozhořčený obličej, že takhle to nemělo být,“ prozradila velmi osobní věc půvabná vdova. Na to Helen nabídla Petře řešení z lidové magie, a sice zajít na hřbitov a na hrobě zapálit dvě šedé svíčky, aby se situace zklidnila. Vyhlášené kartářce ovšem Petra prozradila, že příbuzní jejího zesnulého manžela zatím Tomáše Řehořka nepochovali a ona s dětmi nevědí, kde jsou jeho ostatky. Podle Petřina předpokladu je pravděpodobně mají u sebe.

Když není hrob...

Tím se ale Helen Stanku nenechala zaskočit a přednesla alternativní nápravu situace. „V tom případě budeš muset najít místo, kam za života chodil rád, vzít tam nějakou jeho osobní věc a vytvořit si své vlastní vzpomínkové místo, kde s ním budeš moct promlouvat. Protože i ty si to potřebuješ v sobě srovnat. A tam zapálíš ty dvě šedé svíčky a necháš je vyhořet,“ vysvětlila moderátorce s vlastní internetovou talkshow Petra Show Helen Stanku.

Co poodhalily karty o nové lásce, která Petru Řehořkovou potkala? Je už na novou lásku připravená? Jak Petra zareagovala, když si z balíčku magických tarotů vytáhla kartu oběšence? Co sebevražda manžela Petře ukázala o jejím vlastním životě a co jí odhalila o lidech v jejím okolí? Na to dá odpověď další díl pořadu Vyložené karty Helen Stanku. Video s ním je na začátku článku.

Sdílejte článek
Štítky láska sebevražda manželé oběšení výklad karet nová láska Petra Řehořková Vyložené karty Helen Stanku Tomáš Řehořek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 6. 2024

Pokud jste připraveni a dobře zorganizováni, Berani, měl by dnešní den proběhnout hladce a příjemně. Nebojte se oddávat fantaskním snům a věcem rozmarné povahy. Máte právo vybočit z běžné rutiny. Pokud jste však své úkoly nedělali pořádně, budete nyní muset věnovat čas dohánění a plánování dopředu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.