Celebrity

29. ledna 2024 08:30

Eliška Reiglová

Zemřela slavná kartářka Jana Demeterová. Ve 49 letech jí náhle selhalo srdce

V pouhých 49 letech zemřela slavná kartářka Jana Demeterová. V poslední době pravidelně pořádala živá vysílání na internetu, v letech minulých však byla hvězdou pořadu Volejte věštce, kam jí s žádostí o výklad volaly zástupy lidí. O jejím skonu na sociálních sítích informoval šéfredaktor dvouměsíčníku Ve hvězdách Roman Zahrádka.

Jedním z evergreenů nočního vysílání v letech minulých byl pořad Volejte věštce. Kdo nemohl spát, zapnul televizi a velmi pravděpodobně narazil na kartářky, kterým lidé volali o výklady. Jednou z nich byla také Jana Demeterová, jejíž věštby navíc podle mnohých skutečně odpovídaly realitě. Legendární kartářka už ale bohužel svou pomoc nikomu neposkytne.

Čtěte také: Atentát na Putina i lék na rakovinu. Nostradamus a baba Vanga vidí v roce 2024 i naději

„Všem, kdo Tě znali, budeš chybět. Mnoha lidem jsi svými předpověďmi pomohla nebo dokonce zachránila život. Už proto je pro nás Tvůj odchod tak nečekaný, ale vím, že je Ti teď dobře. Ať je Ti nebe nakloněno,“ napsal na Facebook Roman Zahrádka, s nímž kromě spolupráce spojovalo s Janou Demeterovou také dlouholeté přátelství.

Ve věku 49 let nečekaně zemřela známá kartářka Jana Demeterová (9. 9. 1974). Její srdíčko se zastavilo. "Jani, byla...

Posted by Roman Zahrádka on Sunday, January 28, 2024

Jana Demeterová byla mezi svými příznivci velmi oblíbená, především pak proto, že jí mnozí volali o výklad opakovaně a sami byli mnohdy v údivu, jak moc je přesný. „V životě mě neviděla a řekla mi přesně do slova všechno o mně. Tak asi si to nemůže vymyslet,“ napsala do komentářů k jednomu z jejích videí žena, která měla s věštbou od ní osobní zkušenost.

Podívejte se také na zpívající jasnovidku v pořadu ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT:

Sdílejte článek
Štítky smrt kartářka věštkyně Jana Demeterová Volejte věštce

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.