Znamení, která mají největší problémy s hubnutím: Pevnou vůli nemají Býci ani Ryby

Každá z nás by si přála mít postavu jako modelky na obálkách časopisů. Jenže docílit toho není snadné. Je to pravidelný pohyb, zdravé stravování i dostatek spánku. A i když se do hubnutí vrháte pokaždé s chutí, ne vždy se vám to povede. Zvlášť jestli patříte mezi tato čtyři znamení. Těm jde totiž hubnutí úplně nejhůř.

Jaro je za dveřmi a vy už možná šílíte z představy, že zahodíte teplé bundy a kabáty a vystavíte své tělo na odiv ostatním. V panice hledáte ty nejrychlejší a nejzaručenější způsoby, jak zhubnout, a nezastavíte se před ničím. Jenže hubnout se vám stejně nepodaří. Možná je to proto, že nemáte dostatek pevné vůle. Některá znamení zvěrokruhu to mají dokonce dáno do vínku.

Býk

Býci jsou známí svou láskou k pohodlí a dobrému jídlu. Jejich smyslná povaha je často spojená s touhou po požitcích a potěšeních, což jim také brání v tom, aby dosáhli kýžených kil. Velmi těžko totiž odolávají lákavým pochoutkám, milují sladké v různých podobách i jídlo samotné. Zdravý jídelníček jim přijde spíš jako trest. Není divu, že hubnutí se jim zrovna dvakrát nedaří.

Rak

Raci jsou velmi citliví a emocionální jedinci, kteří často používají jídlo jako způsob útěku před psychickými problémy. Mezi Raky se velmi často objevuje emoční přejídání. Často si naloží plný talíř jen proto, aby se cítili lépe. Právě proto v hubnutí nebývají úspěšní, po nějaké době dodržování striktního jídelníčku si jednoho dne řeknou, že si něco dobrého zaslouží, a k hubnutí už se zpravidla nevrátí.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která ráda utrácí peníze: Vodnáři a Střelci šetřit rozhodně neumí

Blíženci

Blíženci jsou známí svou impulzivní povahou a nedostatkem trpělivosti. Velmi snadno se nechají strhnout novými stravovacími trendy a dietami, ale s dlouhodobým dodržováním zdravých stravovacích návyků už mají problém. Chvilku je hubnutí baví, ale pak se jejich mysl zaměří na něco nového a dodržování jídelníčku nebo příprava jídel na druhý den je začne nudit, a tak hubnutí odloží na později. Jsou to téměř mistři jojo efektu.

Ryby

Ryby jsou známé svou silnou intuicí a bujnou fantazií. Velmi často a rády také do svých snových fantazií utíkají, a to se může projevit i v hubnutí. Stejně jako Raci, mívají tendenci k emočnímu přejídání. Jednoduše své problémy umlčí dobrým jídlem. Někdy také používají jídlo jako způsob útěku před realitou. Navíc Ryby nejsou zrovna dvakrát disciplinované, takže dodržovat pravidelné tréninky nebo se držet striktního jídelníčku jim dělá problém.

Tři nej každého znamení:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.