Znamení, která mají ve vztahu zdravé sebevědomí: Střelec a Vodnář si vždy řeknou své

Následující čtyři znamení zvěrokruhu mají ve vztahu to správně zdravé sebevědomí. Jen tak někomu nedovolí, aby s nimi zametal, a vždy dají jasně najevo svůj názor. Patříte mezi ně?

Lidé mají často ve vztazích růžové brýle. Jakmile skončí počáteční zamilovanost a začnou se objevovat první mráčky, ne každý dokáže případné rozepře řešit zdravě. Někteří lidé se stáhnou do pozadí a nechají velet partnera. To ovšem není případ následujících čtyř znamení zvěrokruhu, která svému protějšku vždy řeknou z plna hrdla, co si myslí.

Beran

Asi vás nepřekvapí, že se na první příčce umístilo toto ohnivé znamení. Beran je upřímný, horlivý a občas mluví dřív, než myslí. Na druhou stranu se u něj můžete vždy spolehnout, že vám řekne vše, co má na srdci, a nebude s vámi hrát žádné hry. Je to ale silný partner, který se nenechá ovládat.

Mohlo by vás zajímat: Znamení zvěrokruhu, která trpí komplexem méněcennosti: Rak a Ryby si příliš nevěří

Lev

Jako druhý je bezpochyby Lev. Další představitel ohnivého znamení, který vyniká neutuchajícím sebevědomím. Jeho nakažlivé charisma dokáže okouzlit kdekoho. Ve vztazích si uvědomuje svou cenu a nedovolí nikomu, aby s ním zametal. Má ovšem velkorysé srdce a je to oddaný partner.

Co by měl splňovat ideální partner podle českých krásek?

Střelec

Střelci jdou do všeho po hlavě a svou hlavu mají i ve vztazích. Od svého partnera si nikdy nenechají nic diktovat a potřebují patřičnou svobodu, aby se cítili dobře a spokojeně. V lásce vedle sebe potřebují někoho, kdo bude stačit jejich tempu, a pokud někoho takového najdou, jejich vztah bude plný vzrušujícího dobrodružství.

Vodnář

Stejně jako řeka, tak i Vodnář si pluje svým vlastním tempem. Jsou to jedineční individualisté, kteří mají hodně co nabídnout. Mají nezávislou povahu vizionáře a hledají láskyplné spojení. Od partnera však vyžadují toleranci, otevřenost a určitou míru svobody. Nesnesou, když jim někdo nasazuje okovy.

Horoskopy: Anděl nebo ďábel


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.