Znamení, která mají ve vztahu zdravé sebevědomí: Střelec a Vodnář si vždy řeknou své

Následující čtyři znamení zvěrokruhu mají ve vztahu to správně zdravé sebevědomí. Jen tak někomu nedovolí, aby s nimi zametal, a vždy dají jasně najevo svůj názor. Patříte mezi ně?

Lidé mají často ve vztazích růžové brýle. Jakmile skončí počáteční zamilovanost a začnou se objevovat první mráčky, ne každý dokáže případné rozepře řešit zdravě. Někteří lidé se stáhnou do pozadí a nechají velet partnera. To ovšem není případ následujících čtyř znamení zvěrokruhu, která svému protějšku vždy řeknou z plna hrdla, co si myslí.

Beran

Asi vás nepřekvapí, že se na první příčce umístilo toto ohnivé znamení. Beran je upřímný, horlivý a občas mluví dřív, než myslí. Na druhou stranu se u něj můžete vždy spolehnout, že vám řekne vše, co má na srdci, a nebude s vámi hrát žádné hry. Je to ale silný partner, který se nenechá ovládat.

Mohlo by vás zajímat: Znamení zvěrokruhu, která trpí komplexem méněcennosti: Rak a Ryby si příliš nevěří

Lev

Jako druhý je bezpochyby Lev. Další představitel ohnivého znamení, který vyniká neutuchajícím sebevědomím. Jeho nakažlivé charisma dokáže okouzlit kdekoho. Ve vztazích si uvědomuje svou cenu a nedovolí nikomu, aby s ním zametal. Má ovšem velkorysé srdce a je to oddaný partner.

Co by měl splňovat ideální partner podle českých krásek?

Střelec

Střelci jdou do všeho po hlavě a svou hlavu mají i ve vztazích. Od svého partnera si nikdy nenechají nic diktovat a potřebují patřičnou svobodu, aby se cítili dobře a spokojeně. V lásce vedle sebe potřebují někoho, kdo bude stačit jejich tempu, a pokud někoho takového najdou, jejich vztah bude plný vzrušujícího dobrodružství.

Vodnář

Stejně jako řeka, tak i Vodnář si pluje svým vlastním tempem. Jsou to jedineční individualisté, kteří mají hodně co nabídnout. Mají nezávislou povahu vizionáře a hledají láskyplné spojení. Od partnera však vyžadují toleranci, otevřenost a určitou míru svobody. Nesnesou, když jim někdo nasazuje okovy.

Horoskopy: Anděl nebo ďábel


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.