Celebrity

9. prosince 2022 10:42

Karolína Oehmová

Zpět ve hře! Dvě dívky dostaly druhou šanci v Miss. O vítězce už rozhodnou diváci

Hledá se Miss - do TOP 12 postoupila Vanesa Švédová a Denisa Jeřábková

Napětí do poslední chvíle! Už si myslely, že jejich cesta za korunkou krásy skončila. Vanesa Švédová (19) a Natálie Jeřábková (20) ale dostaly druhou šanci a postoupily do velkého finále, kde diváci svými hlasy rozhodnou, která dívka získá titul Česká Miss Essens.

Získat titul Česká Miss Essens mají šanci už dříve vypadlé dívky Vanesa Švédová a Natálie Jeřábková. Po konci závěrečné přehlídky se dozvěděly, že postupují do finálové TOP 12. „Jsem zpátky! Je to strašně super pocit, jelikož jsem dva dny nazpět jela domů s tím, že už je konec a teď jsem tady a jdu dál. Je to super,“ říká nadšeně Vanesa Švédová. „Doufala jsem, že by to mohlo klapnout, tak asi jako každá, která sem dnes přijela, ale zase jsem věděla, že přehlídky mám ráda a užiji si to, ať to dopadne jakkoliv. Stejně by to byl fajn večer,“ dodává finalistka bojující o hlasy diváků a titul Česká Miss Essens.

Velké emoce a slzy

Ani Natálie Jeřábková neskrývala nadšení. „Já to nedokážu ani slovy popsat, tak strašně jsem si to přála. Ani jsem v to nedoufala. Navíc když mé jméno padlo jako poslední, a to jsme tady dvě Natálky. Všechny pocity se ve mně mísily a měla jsem slzy v očích. Krásné to bylo,“ říká rudovlasá finalistka, která ze soutěže nevypadla úplně vlastní vinou.

Pusťte si také velký osobní rozhovor s Miss Andreou Bezděkovskou, která sedí v porotě České Miss Essens:

Vypadla kvůli zranění, jela pro ni sanitka

Natálii během jedné výzvy, při níž dívky musely chodit po mole v podpatcích, ruplo v koleni, které měla už jednou operované. Bolest byla tak nesnesitelná, že pro ni na natáčení musela přijet sanitka. Naštěstí se ukázalo, že je vše v pořádku. Teda až na výsledek celé situace. Unavené a uslzené zrzce musela produkce po příjezdu na hotel oznámit, že nemůže ze zdravotních důvodů dál v soutěži pokračovat. „Pro mě to bylo hrozně těžké v tom, že jsem musela odejít ne protože jsem něco pokazila, ale kvůli úrazu. Mrzelo mě, že jsem nemohla ukázat víc,“ svěřila se Natálie, na které bylo vidět, že je to pro ni stále citlivý zážitek.

Kvůli zlomené ruce málem přišla o finále

O titul České Miss Essens bude bojovat dvanáct dívek, které si v uplynulých týdnech sáhly na dno a musely prokázat své dovednosti v nejrůznějších výzvách a úkolech. Dívky v těchto dnech na finále pilně trénují a spolupracují s odborníky, aby jejich výkon byl co možná nejlepší. Ne vždy je to ovšem jednoduché a občas přicházejí překážky, což zjistila například i finalistka Kristýna Pavlovičová, která si zlomila ruku a musela na operaci. Její účast ve finále tak byla ohrožena, nakonec ovšem vše dobře dopadlo a Kristýna se své šance zabojovat o korunku krásy vzdát nemusela.

O vítězce rozhodnou diváci

Teď je nejdůležitější, aby ona a všechny dívky byly fit do přímého přenosu velkého finále, které se bude vysílat v neděli 11. prosince ve 20:15 na Primě. „Určitě, na sto procent. I kdybych měla sádru, tak přijdu,“ slibuje se smíchem Natálie Jeřábková. O tom, kdo ale nakonec získá korunku krásy a titul Česká Miss Essens rozhodujete vy, diváci. Hlasovat můžete na stránkách ceskamiss.cz nebo v průběhu přímého přenosu pomocí SMS. Kromě nadupané fashion show uvidíte i několik kapel, jako jsou například Mirai, Lake Malawi, We are Domi nebo zpěvačku Elizabeth Kopeckou.

Sdílejte článek
Štítky krása hlasování návrat diváci finále finalistka TV Prima Hledá se Miss Česká Miss Essens Natálie Jeřábková Vanesa Švédová přímý přenos

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.