Celebrity

10. června 2024 17:00

David Laštovka

Zpěvačka Marcela Holanová po operaci kyčle bojuje s nadváhou. Zhubnout se jí nedaří

TOP STAR magazín 2016 (44) - Marcela Holanová - Dům a hřbitov

Zpěvačka Marcela Holanová podstoupila operaci kyčle a kvůli nedostatku pohybu přibrala. Nyní se věnuje rekonvalescenci a snaží se shodit nadbytečná kila. Po bouřlivém rozvodu s Karlem Šípem se zamilovala do o 14 let mladšího tenisového trenéra Bohumila. Jak jim to spolu klape?

Marcela Holanová po operaci kyčle poctivě rehabilituje a snaží se shodit nabraná kila. „Snažím se likvidovat tu dávku tuku, která se na mě nabalila. Zatím to jde pozvolna a moc se to nedaří. Pořídila jsem si nového pejska, se kterým ráda chodím na procházky. Chystám nové písničky a koncerty. Jsem šťastná, že jsem po těch patáliích konečně zpátky, a těším se na svoje fanoušky. Zpívání mě pořád strašně moc baví,“ uvedla zpěvačka pro web Prima Ženy.

Na rozdíl od některých pěveckých kolegyň, které využívají plastických zákroků a pravidelně navštěvují kosmetické salony, aby vypadaly stále mladě, Holanová péči o sebe příliš neřeší. „Od šestnácti let jsem mezi chlapama, muzikantama, takže jsem vždycky byla spíš takový chlap. S pečováním jsem to nikdy moc nepřeháněla. Protože jsem měl doslova vyplakané oči a napuchlá víčka, nechala jsem si je odstranit, to je všechno. Na fitness jsem chvíli chodila, ale když jsem tam přibrala několik kil, rychle jsem se na to vykašlala. Co se týče sportování, hodně mě bavil tenis,“ prozradila Marcela Holanová.

Podobné články

Se Šípem se rozváděla, když jí umírala matka

S bývalým manželem, moderátorem Karlem Šípem, se kterým ve vztahu prožila více než 25 let a má s ním syna Karla, se nevídá. „Rozváděli jsme se, když mi umírala maminka. Nakonec jsem skončila v nemocnici, kde mně kvůli silné arytmii museli operovat srdce. Nevoláme si, nepíšeme, v kontaktu nejsme,“ uvedla zpěvačka.

Čtěte také: Karel Šíp se s exmanželkou Holanovou soudil o miliony. Jeho dcera spáchala sebevraždu

Jejich syn Karel hudební nadání po rodičích nezdědil a věnuje se úplně jinému oboru. Vystudoval práva, ale u profese nezůstal a začal pracovat jako finanční poradce. „Hudba ho nezajímá. Má vystudovaná práva, ale to povolání nebylo pro něj, neměl na to povahu. Dělá to, co ho baví, a já jsem za to ráda,“ prohlásila Holanová.

Po rozchodu se Šípem, který ji opustil kvůli o 30 let mladší produkční Ivě, se i na ni nakonec v lásce usmálo štěstí. Na jedné sportovní akci se poznala s o 14 let mladším tenisovým trenérem Bohumilem. S ním už řadu let tvoří spokojený pár a ve vztahu jim to klape.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.