Vít Starý z Mandrage se ukázal na invalidním vozíku. Budu zpátky, napsal fanouškům

Vít Starý má za sebou složité období. Se svými fanoušky už delší dobu nekomunikoval, nyní se jim ale zpěvák ze skupiny Mandrage ozval prostřednictvím sociálních sítí. Na svém profilu sdílel fotografii na invalidním vozíku. Jaký vzkaz ke snímku napsal?

Vít Starý byl v dobách své největší slávy na pomyslném hudebním vrcholu. Jeho písničky hrály ze všech českých rádií a fanoušci je doslova milovali. Bohužel se dostal do problémů s drogami a kvůli závislosti na pervitinu zažil strmý pád a se svými vnitřními démony už nějakou dobu bojuje.

Čtěte také: Tajemství Víta Starého z Mandrage. Zpěvák, který bojoval s drogovou závislostí, má dceru

Po delší odmlce se však ozval svým fanouškům na Facebooku. Právě tam sdílel fotku, na které sedí otočený zády na invalidním vozíku a vzhlíží vzhůru k nebi. „Budu zpátky,“ napsal k dojemnému snímku. Z fotky je cítit naděje a odhodlání obrátit se zpátky ke všemu dobrému, co svět nabízí.

Od fanoušků přišla obrovská podpora

V pozitivní vlně ho okamžitě podpořila řada fanoušků. „To jsem ráda, že ses ozval. Přeju hodně štěstí,“ napsala pod příspěvek jedna žena. „Věděla jsem, že se vrátíš. Díky za tebe a hodně sil,“ vyjádřila zpěvákovi podporu další. „Ahoj Vítku, držím ti palce a přeji hodně štěstí a sil. Ty to dáš!“ vzkázala fanynka Lucie a sílu mu prostřednictvím komentářů posílali i další. „Drž se, brachu,“ doplnil jiný uživatel. „Nepřestala jsem věřit a těším se,“ napsala další sledující.

Posted by Viteso Vit on Thursday, February 1, 2024

Vít Starý se už nějakou dobu potýká se zdravotními problémy. Kvůli zanedbané cukrovce měl přijít o část končetiny. Nějakou dobu zpěvák chodil také o francouzských holích. „Víťa má bohužel zanedbaný diabetes. Teď už k doktorům chodí, ale léta na to kašlal. A kvůli komplikacím bohužel musel skončit v práci. Chodí chudák o holi, hrozí mu i invalidní vozík,“ sdělil Extra.cz přítel Starého začátkem roku 2022. Zpěvák se netajil tím, že na tom byl nějakou dobu psychicky špatně. Soudě podle jeho posledního příspěvku se ale zdá, že je teď Víťa na dobré cestě a konečně vidí světlo na konci tunelu.

Jak poskytnout první pomoc člověku s diabetem při hypoglykemickém šoku?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.