Celebrity

23. května 2023 20:20

Tomáš Durčák

Téměř čtyři kila lásky. Modelka Eva Čerešňáková porodila zdravou holčičku

Moderátorka a I. česká vicemiss 2007 Eva Čerešňáková (36) se stala maminkou. Se svým snoubencem přivítali na svět zdravou holčičku. Jak Eva již dříve přiznala, původně chtěla před narozením dítěte stihnout svatbu. Nakonec se jí to však nepodařilo a dcerka jejich veselku, plánovanou na letní měsíce, předběhla.

„Je to holka, naše nejsladší princezna,“ napsala na sociální sítě novopečená maminka Eva Čerešňáková, která se léta aktivně věnovala oblasti PR a netají se svou vírou v Boha. Před pár lety mimo jiné absolvovala 260 kilometrů dlouhou pěší pouť do Santiaga, o níž následně napsala knihu, na jejíž křest dorazil i Jaromír Jágr (50) s přítelkyní Dominikou (28). V poslední době se věnuje především koučinku či mentoringu i vlastnímu pořadu.

„Pro mě je víra v Boha nesmírně důležitá. Pro mě je to něco, co má přesah, protože mi to pomáhá. Mně to třeba pomohlo i na té cestě (do Santiaga). Zažila jsem tam nelehké situace. Neměla jsem kde spát, zabloudila jsem, byla jsem bez signálu a nevěděla, co si počít. Někdy ale pomoc, když Bohu odevzdáme svoje starosti, opravdu přijde, ani netušíme odkud,“ svěřila se modelka a moderátorka před pár měsíci webu iDNES.cz.

Pracovní aktivity však nyní pravděpodobně dostanou dočasnou stopku, jelikož se z Evy stala maminka na plný úvazek. „3,61 kg lásky,“ pochlubila se Eva po porodu na svém Instagramu váhou své dcerky, jejíž jméno si však zatím nechala pro sebe. Zároveň svým fanynkám slíbila, že jakmile na to bude čas, napíše také více o svém porodu. „Děkujeme Bohu za tento zázrak v našem životě,“ dodala Čerešňáková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.