Móda a krása

28. července 2023 16:00

Komerční sdělení

5 věcí, které nesmí chybět v dámském letním šatníku

Je i váš šatník pestrým mixem stylů, trendů a vzorů? I přesto možná tu a tam zjišťujete, že některé klíčové součásti šatníku, které by neměly scházet v žádné skříni, vám prostě chybí. Víme, které kousky jsou must-have k vytvoření outfitů pro různé příležitosti a poradíme vám, které jsou nepostradatelnými především v létě.

Zná to snad každá z nás – někdy není zbytečný čas na vymýšlení složitých outfitů. A co víc – v jednoduchosti je krása. A právě o jednoduchých outfitech složených z nepostradatelných a snadno kombinovatelných kousků bude řeč. Ve skutečnosti totiž nemusí vaše skříň praskat ve švech. Bohatě postačí vlastnit originální a nesmrtelné modely, se kterými nikdy nešlápnete vedle. O jaké kousky se jedná?

Malé černé šaty

Právě malé černé šaty jsou bezesporu ikonickou součástí dámských šatníků. Takové šaty jsou totiž praktické a nekonečně elegantní. Můžete je vynosit na večírky, formální události nebo dokonce do práce. Nezapomeňte zvolit střih, který se bude hodit vaší postavě. V takovém případě totiž budete mít jistotu, že budete vypadat jednoduše skvěle. Prozkoumejte a využijte nabídku večerních šatů na MODIVO a určitě si vyberete ty své. Ať už malé černé, barevné koktejlové, nebo maxi šaty s výrazným vzorem.

Bílá košile

Bílá košile je dalším absolutně nezbytným prvkem, který nabízí nekonečné možnosti kombinací. Lze ji nosit s džínami  – skvěle pak vypadá částečně zastrkaná do nich. Ideální bude ale i pod sako nebo s elegantní sukní. Skvělou volbou bude v tomto případě plisovaná sukně Takové outfity můžete vynést na večeři, na letní oslavu i na formálnější akce. Nebojte se proto investovat do kvalitní bílé košile, která vám vydrží navěky.

Kvalitní blazer

Blazer je skvělým způsobem, jak okamžitě outfitu dodat elegantní nádech. Lze jej kombinovat s košilí, tričkem nebo halenkou, a vytvořit tak stylový a sofistikovaný model pro každou příležitost. Kvalitní blazer je navíc skvělým doplňkem pro letní večery, kdy sluníčko zajde za obzor, ale teplota se stále ještě drží poměrně vysoko.

Černé baleríny nebo podpatky

Obuv je samozřejmě bezesporu klíčovou součástí šatníku. Černé baleríny nebo sandálky na podpatku jsou všestranným a elegantním doplňkem, který se hodí k mnoha outfitům. Pokud jste na podpatcích nejisté, volte pohodlné baleríny, v opačným případě do botníku neváhejte zařadit jednoduché boty na podpatku – v obou případech si můžete být jisti nekonečnými způsoby kombinací bot s řadou doplňků.

Kvalitní taška

Pro nejednu ženu je důležitá praktická a stylová kabelka, která toho hodně pojme a skvělé vypadá. Investujte do kvalitního kousku – do kabelky, která bude dostatečně prostorná a snadno kombinovatelná s dalšími součásti vašeho outfitu.

S těmito nezbytnými kousky budete vždy připraveny na jakoukoli příležitost, a snadno si tak vytvoříte různorodé a stylové outfity. Nezapomínejte, že móda je také o vyjádření sebe samotné a troše toho experimentování – proto se nebojte doplňovat vaše outfity o kousky, které vám nejen přijdou vždy vhod, ale budou také odrazem vašeho stylu a vaší osobnosti.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.