7 předpovědí pro 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 4. července podle hvězd?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 4. července 2022.

Denní průvodce na týden od 4. července pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 4. července

Volné pondělí. I ti, co budou pracovat, pocítí uvolněnou pracovní atmosféru. Ostatní, kteří užívají dovolenou, ji budou trávit se svými blízkými v naprosté pohodě. Vše, co si dnes naplánujete, vyjde.

Úterý 5. července

Hned dvě planety dnes mění svá znamení. Merkur vstupuje do znamení Raka a planeta Mars do Býka. Navíc tyto dvě planety mezi sebou zaujmou pozitivní aspekt, a přispějí tak k akčnímu řešení všech rodinných problémů. Pokud si potřebujete se svými blízkými něco vyříkat, vyjasnit nějaká nedorozumění, tak dnešek je ten pravý den.

Středa 6. července

Den uzdravování a to jak fyzického, tak duševního. Věnujte se intenzivní regeneraci a nic nedělejte, neřešte, nepouštějte se do zbytečných partnerských sporů.

Čtvrtek 7. července

Svědomitý čtvrtek. Den vážných, závazných a stálých citů. Jsme schopní plnit své povinnosti i za těžkých podmínek. Projevíme cit pro to, co je realizovatelné a co ne. Můžeme se radovat z dosaženého. Skvěle by se mělo dařit znamením Vodnáře a Vah.

Pátek 8. července

Dnes pozor na vzedmuté emoce, paličatost a zatvrzelost. Zejména znamení Býka a Štíra by měla zapomenout na jednání v afektu a podrážděnosti. Mohou se dostavit i problémy se žaludkem v důsledku „spolknutého“ hněvu.

Sobota 9. července

Po včerejších hádkách, sporech a velkých emocích, dnes přichází schopnost „slepit“ vše, co jsme včera rozbili. Pouze zapomeňte na proslovy plné falešných slůvek, tzn. nevymlouvejte se a svou vinu přijměte.

  • Před 665 lety Karel IV. položil základní kámen Karlova mostu. Datum zahájení stavby Karlova mostu je připisováno na 9. července 1357 a podle astronoma Zdeňka Horského měl být základní kámen položen v 5 hodin a 31 minut. V tento čas nastala příznivá astrologická konstelace, díky konjunkci Saturnu a Slunce. Nepříznivý vliv Saturnu byl totiž překonán největším pozitivním trumfem. Sám císař Karel IV. nechával stavět důležité stavby v datech, která byla „příznivá“. Jednou možností byla zmíněná astrologická konstelace, druhou svátky významných svatých.

Neděle 10. července

Nejlepší den týdne. Skvělá a organizačně zdatná neděle. Pokud se vracíte z dovolené, na cestách vás nečekají žádné komplikace i díky vaší předvídavosti a organizačním schopnostem. V energiích dne jsou přítomná netradiční a originální řešení komplikovaných situací. Výborně se bude dařit znamení Býka a Raka.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové pro tento týden:

Každý den při vstávání si pobrukujte či pískejte nějakou rytmickou melodii, čímž se naladíte na svižnou energii a vše co potřebujete pak hravě zvládnete. A nejen to, zbude vám ještě spoustu času i energie na zábavu. Ať jste v práci nebo na dovolené, dočkáte se uspokojení a hojnosti. Máte k dispozici ideální čas na přeskupení a obnovení vašich snah a cílů, týkajících se lásky a financí.

Jste na malé křižovatce, kdy jedna cesta vede vpřed, zatímco ta druhá vás svádí do slepé uličky. Je to, jako byste vždy skončili v posteli s bývalým partnerem (mimochodem i toto se vám může opravdu stát, ale je to jen upozornění, že stále uhýbáte ze své cesty). Využijte užitečně a na maximum přitékající schopnost prakticky a radikálně uvažovat, jednat. Uskutečněte rozhovory, kterým jste se dlouho vyhýbali – jako je definování vztahu, žádost o zvýšení platu, snížení poplatků anebo úřední dohodu. Poposkočte, roztáhněte křídla a radujte se z letních dnů.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás mohlo ještě zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.