7 předpovědí pro 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 4. července podle hvězd?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 4. července 2022.

Denní průvodce na týden od 4. července pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 4. července

Volné pondělí. I ti, co budou pracovat, pocítí uvolněnou pracovní atmosféru. Ostatní, kteří užívají dovolenou, ji budou trávit se svými blízkými v naprosté pohodě. Vše, co si dnes naplánujete, vyjde.

Úterý 5. července

Hned dvě planety dnes mění svá znamení. Merkur vstupuje do znamení Raka a planeta Mars do Býka. Navíc tyto dvě planety mezi sebou zaujmou pozitivní aspekt, a přispějí tak k akčnímu řešení všech rodinných problémů. Pokud si potřebujete se svými blízkými něco vyříkat, vyjasnit nějaká nedorozumění, tak dnešek je ten pravý den.

Středa 6. července

Den uzdravování a to jak fyzického, tak duševního. Věnujte se intenzivní regeneraci a nic nedělejte, neřešte, nepouštějte se do zbytečných partnerských sporů.

Čtvrtek 7. července

Svědomitý čtvrtek. Den vážných, závazných a stálých citů. Jsme schopní plnit své povinnosti i za těžkých podmínek. Projevíme cit pro to, co je realizovatelné a co ne. Můžeme se radovat z dosaženého. Skvěle by se mělo dařit znamením Vodnáře a Vah.

Pátek 8. července

Dnes pozor na vzedmuté emoce, paličatost a zatvrzelost. Zejména znamení Býka a Štíra by měla zapomenout na jednání v afektu a podrážděnosti. Mohou se dostavit i problémy se žaludkem v důsledku „spolknutého“ hněvu.

Sobota 9. července

Po včerejších hádkách, sporech a velkých emocích, dnes přichází schopnost „slepit“ vše, co jsme včera rozbili. Pouze zapomeňte na proslovy plné falešných slůvek, tzn. nevymlouvejte se a svou vinu přijměte.

  • Před 665 lety Karel IV. položil základní kámen Karlova mostu. Datum zahájení stavby Karlova mostu je připisováno na 9. července 1357 a podle astronoma Zdeňka Horského měl být základní kámen položen v 5 hodin a 31 minut. V tento čas nastala příznivá astrologická konstelace, díky konjunkci Saturnu a Slunce. Nepříznivý vliv Saturnu byl totiž překonán největším pozitivním trumfem. Sám císař Karel IV. nechával stavět důležité stavby v datech, která byla „příznivá“. Jednou možností byla zmíněná astrologická konstelace, druhou svátky významných svatých.

Neděle 10. července

Nejlepší den týdne. Skvělá a organizačně zdatná neděle. Pokud se vracíte z dovolené, na cestách vás nečekají žádné komplikace i díky vaší předvídavosti a organizačním schopnostem. V energiích dne jsou přítomná netradiční a originální řešení komplikovaných situací. Výborně se bude dařit znamení Býka a Raka.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové pro tento týden:

Každý den při vstávání si pobrukujte či pískejte nějakou rytmickou melodii, čímž se naladíte na svižnou energii a vše co potřebujete pak hravě zvládnete. A nejen to, zbude vám ještě spoustu času i energie na zábavu. Ať jste v práci nebo na dovolené, dočkáte se uspokojení a hojnosti. Máte k dispozici ideální čas na přeskupení a obnovení vašich snah a cílů, týkajících se lásky a financí.

Jste na malé křižovatce, kdy jedna cesta vede vpřed, zatímco ta druhá vás svádí do slepé uličky. Je to, jako byste vždy skončili v posteli s bývalým partnerem (mimochodem i toto se vám může opravdu stát, ale je to jen upozornění, že stále uhýbáte ze své cesty). Využijte užitečně a na maximum přitékající schopnost prakticky a radikálně uvažovat, jednat. Uskutečněte rozhovory, kterým jste se dlouho vyhýbali – jako je definování vztahu, žádost o zvýšení platu, snížení poplatků anebo úřední dohodu. Poposkočte, roztáhněte křídla a radujte se z letních dnů.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás mohlo ještě zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.