Adéla si způsobí ošklivé zranění. Krev poteče na podlahu, nádobí i jídlo

Prostřeno! XXV (107) - Říznutí

Tento týden se v oblíbené soutěži amatérských kuchařů podíváme do Královéhradeckého kraje. O výhru se utká pět žen a jednou z nich je úterní hostitelka Adéla. Osmnáctiletá studentka se naučila vařit teprve nedávno a v kuchyni si ještě není úplně jistá. Hlavně při manipulaci s nožem. Proto to nebude trvat dlouho a poteče krev.

V úterý se k plotně v soutěži o nejlepší menu postaví Adéla. Studentku zdravotní školy asi vůbec nenapadne, že bude muset svoje vzdělání brzy aplikovat v praxi. A ještě ke všemu se úraz stane jí samotné. Adéla si pro hosty připraví pomazánky, ke kterým upeče domácí housky. Poté bude podávat česnekový krém s krutony, lososa s krémovou omáčkou a čokoládový fondán. Adéla se bude v kuchyni pěkně otáčet. Osudné se jí však stanou krutony.

Během krájení rohlíků najednou odloží nůž a poběží k lékárničce. „Já jsem se řízla, už je to tady,“ bude se snažit situaci zlehčit Adéla. Tohle se prý může stát jenom zdravotní sestře. Ukazováček si zalepí náplastí a bude se snažit zranění ignorovat. Jenomže prst nepřestane krvácet a při krájení lososa jí začne na rybu a prkénko kapat červená. Proto dojde na obvaz. Chudák Adéla si ve stresu ováže celou ruku, setře krev z podlahy a bude doufat, že už večer nějak doklepe.

Když přijdou hosté, vše se bude vyvíjet dobře, přestože si polévku budou muset dámy nabrat na talíř samy. Před hlavním chodem pak odejdou šmejdit. „Počas našeho šmejdění u Adélky v pokojíčku jsme byli přepadeni tím, že Adélce se něco stalo,“ zděsí se Emília. Všechny soutěžící přijdou do kuchyně na pomoc. Adéla se znovu řízne tím samým nožem. Na to, jak bude situace pokračovat, se podívejte dnes vpodvečer.

Sledujte, jakou si Adéla připraví pro dámy neobvyklou zábavu:

Zábava se světem vzhůru nohama

Dnešní hostitelka se podle svých slov naučila vařit v loňském roce, když se sestěhovala s přítelem. Teď už spolu pár netvoří. Pro mladou studentku to však byla, co se týká vaření, škola života. Hledala si různé recepty na internetu a zjistila, že jí to v kuchyni jde. Jenomže dnes se pokazí všechno, co se pokazit může.

Adéla chce dělat zdravotní sestru, protože touží pomáhat lidem. Pracovala v domově seniorů a v současné době je u dobrovolných hasičů. Tomu přizpůsobí i zábavu. Soutěžící si vyzkouší hasičskou bundu a helmu. Poté si nasadí brýle, které jim svět obrátí doslova vzhůru nohama. Do toho se budou muset hasičskou stříkačkou trefovat do kuželek na židli. „Šlo to strašně špatně. Jak to bylo otočené, nevěděla jsem, kam mám stříkat,“ popíše zábavu Helena. Protože půjde o ruční stříkačku s pumpou a té se ujme zraněná Adéla, proud nebude příliš silný. To je velká škoda.

Jak hostitelka se zraněním zvládne připravit úkol týdne? Podaří se jí fondán upéct tak, aby nebyl suchý? Taktika jede naplno a ani jedna soutěžící nedá Adéle body ze soucitu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.