Celebrity

26. března 2024 10:40

Vanesa Havlíková

Agáta Hanychová promluvila o dalším dítěti s Dopitou. Věk pro ni zatím není limitem

Poté, co na veřejnost vyšla zpráva o tom, že hollywoodská herečka Cameron Diaz ve svých 51 letech přivedla na svět potomka, většina žen toužících po miminku zbystřila. Informaci zaregistrovala také influencerka Agáta Hanychová (38), která se krátce poté začala radovat, že má na plození dětí s manželem Miroslavem Dopitou (39) ještě dostatek času.

Svým sledujícím na sociálních sítích Hanychová ještě před časem tvrdila, že u ní svatba rozhodně nehrozí. Nakonec se ale koncem minulého roku provdala za Miroslava Dopitu, otce jejího prvorozeného dítěte Kryšpína. Před časem se zařekla, že čtvrtého potomka už neplánuje. Poté, co ale Cameron Diaz přivedla na svět zdravého chlapečka, názor změnila.

Čtěte také: Hanychová po svatbě promluvila o dalším dítěti. Dopita by byl rád, kdyby se rodina rozrostla

Čtvrté dítě nevylučuje

„Tak to máme ještě spoustu času, Míro,“ nechala se slyšet Hanychová na svém Instagramu. Trojnásobnou maminku potěšilo, že ji ještě stále nelimituje věk a se svým partnerem tak mají na rozšíření rodiny dostatek času.

Jelikož bývalá modelka s Dopitou na konci minulého roku zatajovali i svatbu, již před časem fanoušci spekulovali, zda to není právě kvůli čtvrtému těhotenství. „Nikdy, ale znáte mě,“ objasnila před časem na sociálních sítích otázky týkající se dalšího potomka.

Přečtěte si: Agáta Hanychová sdělila veřejnosti, s kým nyní chodí Jaromír Soukup. Jmenuje se Gábina

„Další miminko ani náhodou, jste se zbláznili. Já bych se taky chtěla někdy v životě vyspat,“ dodala v živém vysílání na sociálních sítích. Možnost, že by měli s manželem další dítě, však ještě několikrát otevřeli. Šance, že svému společnému synovi Kryšpínovi v budoucnu pořídí dalšího sourozence, tak zřejmě opravdu je.

Podívejte se na 30+ otázek s Agátou Hanychovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.