Celebrity

15. října 2024 12:30

Michaela Vlčková

Alan Hamel vzpomněl na zesnulou manželku. Seriálová Carol ho prý navštěvuje jako kolibřík

Od úmrtí populární herečky Suzanne Somers uběhl přesně rok. Své zesnulé manželce, která odešla loni v říjnu ve věku 76 let, věnoval vzpomínku vdovec Alan Hamel (88). Přiznal, že přestože na veřejnosti působili jako nejšťastnější pár na světě, na začátku jejich vztahu se šíleně hádali.

Producent Alan Hamel a herečka Suzanne Somers si řekli své ano v roce 1977. Jejich manželství vypadalo téměř dokonale. Avšak nyní, rok po úmrtí představitelky Carol ze seriálu Krok za krokem, se Hamel rozpovídal o jejich začátcích.

Přiznal, že jako každý jiný pár, i oni měli vzestupy a pády. „Prvních pár let našeho milostného vztahu jsme se hádali jako vzteklí psi,“ prozradil pro magazín Page Six Hamel, který byl manželem oblíbené herečky 46 let.

Čtěte také: Představitelka Carol ze seriálu Krok za krokem dostala těsně před smrtí láskyplný dárek

Ačkoli zažívali krušné chvíle, pokaždé vše zvládli vyřešit. „Ale vždycky jsme se vrátili k naší vzájemné vášnivé lásce,“ vzpomínal. „Po jedné z našich hádek mi Suzanne řekla: 'Ať je to sebehorší, nikdy se nerozejdeme.’ A nikdy jsme se nerozešli,“ popsal Hamel.

Herečka a producent byli spřízněné duše. „Každý večer jsme chodili spát držíce se za ruce. Ráno jsem se vždycky probudil o pár minut dřív než Suzanne a jen jsem ležel a díval se na její krásnou tvář,“ vyprávěl vdovec.

Mohlo by vás zajímat: Příčina úmrtí hvězdy Kroku za krokem odhalena: Somersovou trápila nejen zákeřná rakovina

„Suzanne byla neuvěřitelně moudrá a měla spoustu životních zkušeností na svůj věk. Jednou moudrostí Suzanne bylo, že bychom se měli podřizovat jeden druhému. Já jsem dělal to, co chtěla ona, a ona dělala, co jsem chtěl já,“ pronesl Hamel a doplnil, že věří, že ho zesnulá manželka stále navštěvuje, a to v podobě kolibříka.

Suzanne Somers podle jeho slov bojovala do posledního dechu, aby zůstala naživu. Když umírala, svého milovaného manžela držela za ruku. Televizní ikona prohrála boj se zákeřnou rakovinou 15. října 2023, pouhý den před svými 77. narozeninami.

Kolegové uctili památku Heřmánka. Janda minutou ticha, Kraus heslem: Show musí pokračovat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 15. 10. 2024

Dnešní den může být vyplněn vyřizováním spousty záležitostí na poslední chvíli. Můžete být vyzváni, abyste rozhodli spor mezi kolegy, příbuznými nebo sousedy. V závislosti na povaze hádky se vám možná podaří zprostředkovat dočasné příměří, ale nebuďte na sebe příliš přísní, pokud i přes vaši snahu nedojde k uvolnění nálady. Snažte se upřednostnit odpočinek.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.