Celebrity

11. listopadu 2023 09:00

Vanesa Havlíková

Alex Mynářová o nenávisti vůči manželovi: Byly chvíle, kdy jsem toho měla plné zuby

Alex Mynářová (40) je známa především kvůli manželství s bývalým kancléřem Vratislavem Mynářem (56), ale také pro svou práci v rozhlase. Kromě toho je dvojnásobnou maminkou a její synové jsou pro ni tou největší radostí. Aktuálně celá rodina zažívá poklidné období a jak sama nyní prozradila, časy kdy byla kvůli partnerovi terčem kritiky už téměř ustoupily.

Manželka bývalého kancléře Vratislava Mynáře se poté, kdy v roce 2021 ukončila spolupráci s Kanceláří prezidenta republiky, začala věnovat především práci v rozhlase, kde moderuje svůj vlastní pořad. Zároveň se snaží všechen svůj volný čas trávit s rodinou a už pomalu řeší vánoční dárky pro své dva syny.

Čtěte také: Rázná slova o rozvodu. Alex Mynářová řekla, zda s manželem Vratislavem mají krizi

Většinu vánočních dárků už Mynářová nakoupila

„Já si už od září píšu seznam co a komu, v listopadu nakupuju a na konci už mám vše připravené, protože jsme velká rodina a všichni si věnujeme nějaké dárky. Je to náročnější,“ objasnila Mynářová v rozhovoru pro vipstar.cz detaily blížících se Vánoc.

S manželem Vratislavem má moderátorka staršího syna Vratislava (8) a mladšího Viktora (4). Oba dělají rodičům velkou radost. „Baví mě jejich spolupráce. Ten starší učí toho mladšího a ten od něj zase určité věci odkoukává. Je to fajn, jak se mezi sebou doplňují a komunikují,“ dodala.

Nenávistných komentářů na účet manžela ubývá

Éra Miloše Zemana byla také obdobím, kdy se do povědomí veřejnosti výrazně zapsal podnikatel Vratislav Mynář. Ten bude na působení na Hradě vzpomínat s láskou, protože věrná služba po boku odcházejícího prezidenta se mu vyplatila. Nicméně pro jeho ženu Alex období, kdy manžel setrvával ve funkci kancléře, nebylo vždy jednoduché, často se totiž setkávala s nenávistnými komentáři veřejnosti.

„Nyní je to už méně intenzivní. Téměř to vymizelo. Ta zlost některých se zaměřuje na někoho jiného. Ale byly doby, kdy jsem se musela naučit s tím nějak fungovat. Byly stavy, kdy jsem toho měla plné zuby,“ sdělila v rozhovoru pro vipstar.cz.

Podívejte se na některé kauzy, které jsou s Mynářem spojené:

Sdílejte článek
Štítky moderátorka rodina Vánoce manželé kritika Vratislav Mynář děti Kancelář prezidenta republiky vánoční dárky Alexandra Mynářová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.