Celebrity

30. září 2024 12:08

Michaela Vlčková

Alice Bendová se po liposukci cítí fantasticky. Svěřila se, že přemýšlí o úpravě prsou

Herečka Alice Bendová (50) patří mezi ty ženy, které o sebe pečují, aby si udržely perfektní vzhled. Před nedávnem Bendová podstoupila liposukci a jak sama řekla, po zákroku se cítí fantasticky. Dále se svěřila, jaké zákroky zvažuje do budoucna.

Ve svých padesáti letech vypadá herečka Alice Bendová naprosto skvostně. Neustále na sobě pracuje a když je potřeba, je ochotná podstoupit i nějaký ten zákrok, čímž se vůbec netají.

Například před týdnem si pomocí liposukce nechala odstranit přebytečný tuk na bocích. „Neměla jsem ani jeden prášek na bolest. Jediné, co je nepříjemné, je spodní stahovací prádlo. V tom se člověk potí a není to příjemné. Doma musíte mít pod sebou ještě podložky, protože skrz prádlo ještě odtéká tekutina s krví,“ popsala Bendová v rozhovoru pro web eXtra.cz.

Čtěte také: Jdu do lepší půlky života, říká Bendová. Zmínila recept na krásu i proč „miluje“ Novotného

Aby měla dokonalou postavu, samozřejmě také pravidelně sportuje a snaží se udržovat zdravý životní styl.

Co se týče vrásek v obličeji, proti těm bojuje botoxem. „Mám vrásky a chodím na botox, abych jich měla trochu méně. Ale ne abych neměla žádné,“ vysvětlila a doplnila, že v budoucnu nevylučuje minilifting.

Časem by si také chtěla nechat upravit hrudník. Zvažuje modelaci prsou, což je zákrok, při kterém se redukuje nadbytečná kůže. „Mně bylo padesát a těžko budu mít prsa u krku, těžko nebudu mít vrásky. Tak to je. Porodila jsem dvě děti, to je přece to nejhezčí, ale tělo musí reagovat na všechno. Mám za sebou dva císařské řezy, takže břicho podle toho vypadá. Neříkám, že mám strie, ale mám obrovskou jizvu. Prsa to samé. Jednou si je nechám přeříznout, trošku hodím nahoru a je to,“ prozradila herečka.

Jak probíhá facelift, který má i Dara Rolins? Dojde při něm k vytažení a přišití kůže:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.