Alkohol, kriminál i vážná nemoc. Soutěžící Vlastimil se přizná k temné minulosti

Prostřeno! XXV (43) - Abstinent

Soutěž amatérských kuchařů z Jihomoravského kraje se ve středu stane pro hostitele Vlastimila chvilkou pravdy. Před kamerou přizná svým spoluhráčům všechna svá tajemství a pořádně je šokuje.

Středeční díl oblíbeného kulinářského pořadu bude patřit servisnímu technikovi Vlastimilovi. Ten naservíruje hostům celkem povedené menu. Mezi chody bude dost povídat i o sobě, hned v úvodu večera tak bude ostatním jasné, že to v životě neměl vůbec lehké. Pustí je do svého soukromí natolik, že se jim rozhodne svěřit i s temnější stránkou své minulosti. První nápovědu Vlastimil připraví tak, aby si jí ostatní všimli už při šmejdění. Na stěně si soutěžící prohlédnou zarámované osvědčení o tom, že Vlastimil už roky abstinuje a má za sebou léčbu v terapeutické komunitě.

Podívejte se, jak hostitel nabízí jako předkrm syrová játra:

Devět let seká latinu

Na ožehavé téma dojde hned při předkrmu. „Žil jsem spíš za hranou než na hraně zákona. Potom přišel trest, kdy jsem splatil dluh společnosti. Víc než devět let žiju úplně jiný život, jsem úplně jiný člověk, mám jiné životní priority a žije se mi tak mnohem líp,“ vysype na překvapené hosty Vlastimil.

Dnes žije úspěšný abstinent se snoubenkou Evou, se kterou čeká miminko, a nevlastní sedmiletou dcerou Míšou. Drží se dál nejen od alkoholu, ale i cigaret a dalších neřestí. Má k tomu totiž i jiný důvod než se polepšit. Krutě ho potrápilo zdraví a dnes už čeká jen na poslední vyšetření, kdy mu lékaři sdělí, jestli je vyléčený. „Porazil jsem dvě smrtelné nemoci naráz, jedna byla rakovina a druhá závislost,“ svěří se. Ocení ostatní jeho upřímnost? Jak se soutěžící smíří s Vlastimilovou temnou minulostí? Sledujte Prostřeno! každý všední den v 17:50 na Primě.

Sdílejte článek
Štítky nemoc rakovina Prostřeno! Jihomoravský kraj TV Prima Prostřeno Alkoholik Abstinent Kriminál Vlastimil Kolstrunk Předkrm