Astročlánky

12. srpna 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na týden od 12. srpna 2024: Odmítněte to, s čím vnitřně nesouzníte

Týdenní poselství andělů je zcela jasné a důrazné. Pokud se v jakékoliv situaci necítíte příjemně, s láskou ji odmítněte. Vnitřní boj, který mnohdy svádíte, vám bere sílu a energii. Přijměte život jako výzvu a naslouchejte svým pocitům. Co dalšího andělé vzkazují?

Karta pro tento týden: Sedmička ohně

Sedmička je číslem magie, tajemna a učení. Buďte odvážní, naslouchejte svému srdci a přijměte životní trable jako výzvu, která rozšíří vaše vědomí. Vnímejte své tělo jako svého spojence. Nalaďte se na své božství a sjednoťte obě polarity v nekonečné světlo a lásku. Mužské a ženské energie nelze oddělit, jednota, sjednocení a harmonie jsou klíčovými slovy pro tento týden.

Čtěte také: Srpnu podle numerologie vládne sedmička: Můžete zjistit, zda jdete správným směrem

Mějte odvahu a stůjte pevně za svými názory

Pokud se ve vašem životě objevily nečekané překážky, nebojujte. Přijměte je jako výzvu. Výsledek velmi významně ovlivní vás i ostatní. Stůjte pevně za svými názory a nedovolte ostatním, aby vás nutili dělat něco, s čím vnitřně nesouzníte. Možná jste v minulosti splývali s proudem, což ve vás mohlo vyvolávat vlnu odporu a nelibosti. Teď máte šanci být silní a říct s láskou ne.

Neodporujte, komunikujte a vyjednávejte

Stres vás zbytečně blokuje, kvůli němu ztrácíte důvěru v život a vaše sebevědomí může utrpět značné jizvy. Je to zcela zbytečné. Strach vám bere sílu. V životě nejde všechno hladce, proto dostáváte příležitost, která vás pozvedne do nebeských výšin. Důležité je nevzdávat se. Zamyslete se, z čeho máte tak velký strach? Nakonec zjistíte, že je snadné pojmenovat to, čeho se bojíte. Pak se již lehce můžete postavit k překážkám čelem a odstranit je.

Nepodceňujte se a neodkládejte řešení problémů

Z počátku pro vás může být těžké postavit se názorům ostatních, ale pomalými krůčky vše zvládnete. Uvolnění a pocit radosti vám potvrdí, že vaše jednání je správné. Buďte upřímní k sobě i k ostatním a výsledek vás okouzlí. V pracovní oblasti může být složitější se prosadit, vyčkejte a věřte, že se věci pohnou správným směrem. Oblast lásky je ovlivněná strachem, což je zcela zbytečné. Sdělte své drahé polovičce své pocity, partnerova vstřícnost a pochopení vás naprosto uchvátí. Nyní dostáváte šanci zbavit se stresu, strachu a odmítnutí.

Srpen podle horoskopu:

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Sdílejte článek
Štítky anděl poselství výklad karet tarotové karty andělské karty andělské poselství magické schopnosti poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.