Astročlánky

5. srpna 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na týden od 5. srpna 2024: Letí k vám skvělá zpráva

Ohnivá a dynamická energie rozpoutá žhavé letní dny. Pocit, že jste jako na trní a nikde nemáte stání, vás přivede k různým aktivitám a zábavě. Dovádějte, radujte se a užívejte život na plno. Máte před sebou velmi příznivé dny, které využijte zcela ve svůj prospěch. Co dál andělské karty vzkazují?

Karta pro tento týden: Páže ohně

Páže ohně vás pobízí k rozmanitým aktivitám. Nebojte se projevit nadšení a radost ze života. Buďte jako malé děti, které žijí na sto procent bez ohledu na to, co právě dělají. Hrajte si, smějte se a radujte se, váš život dostane zcela nový směr. Hrajte si jen tak, bez potřeby nad někým či něčím zvítězit. Zkuste alespoň na chvíli být a žít na plno, bez minulosti a tvoření budoucnosti.

Neberte život tak vážně a zasmějte se svým chybám

Vaše životní tempo se v následujících dnech zvýší. Naberete druhý dech a dostanete nové příležitosti, kde prokážete svůj um a také odvahu vyzkoušet něco nové. Udělejte si radost, neberte se vážně, a pokud máte pocit, že jste udělali chybu, zasmějte se a začněte znovu.

Čtěte také: Velký horoskop na srpen: Býci budou víc utrácet, Váhy potkají osudového partnera

Hoďte starosti za hlavu a žijte přítomností

Uvolněte se a buďte jen sami sebou. Vydejte se na cestu do neznáma a zapomeňte na strach. Naslouchejte svému srdci a důvěřujte svým pocitům, které vás zavedou za dobrodružstvím a zábavou. Nemějte strach, že svou pošetilostí pohoršíte ostatní, optimismus, radost a humor vám otevřou dveře ke štěstí.

Vydejte se novým směrem a sdílejte nadšení s ostatními

Ve vztazích vládne ohnivá energie, která se projeví velmi intenzivně. Štěstí přeje také těm, kteří touží po prázdninovém dobrodružství nebo trvalejším vztahu. Záleží jen na vás, pro jaký druh vztahu se rozhodnete. Ukažte, že máte smysl pro humor, společně se zasmějte a dejte průchod své fantazii. Pracovní rovina přináší nové projekty a příležitosti. Jestli jste dlouhodobě nezaměstnaní, podaří se vám sehnat práci snů nebo brigádu, která vám časem poskytne finanční zázemí a jistotu. Dobrá zpráva ohledně financí již letí k vám. Udělejte radost sobě i svým nejbližším. Sdílejte společné chvíle a mějte se rádi.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Nový týden podle výkladu mariášových karet:

Sdílejte článek
Štítky práce oheň vášeň výklad karet tarotová věštba Andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet dynamika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.