Astročlánky

8. července 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na týden od 8. července 2024: Nepotlačujte city, milujte život

Následující dny přejí komunikaci. Úspěch sklidíte při zkouškách, pohovorech a důležitých debatách. Pokud potřebujete dořešit jakékoliv úřední záležitosti, s chutí do toho. Hvězdy vám slibují úspěšné dny. Co dál andělské karty vzkazují?

Karta pro tento týden: Královna vzduchu

Nechte se inspirovat Královnou vzduchu, jejíž slova jsou ostrá jako meč, přesto jsou vyslovena s velkou láskou a empatií. Energie této karty dokáže rozvibrovat bránici a velmi příznivě nakazit dobrou náladou ostatní. Staňte se na malou chvíli královnou či králem, který dokáže komunikovat s lehkostí a nadhledem. Pokud vás čekají důležité zkoušky, pohovory nebo debaty, úspěch je zaručený. Buďte aktivní, nic neodkládejte a věřte, že úspěch je váš.

Buďte objektivní a nezávislí

Nesnažte se zbytečně natahovat a prodlužovat věci, o kterých víte, že je potřebujete dokončit. Nechuť cokoliv řešit vás odvádí od úspěchu. Překonejte lenost a jednejte. Někdo ve vaší blízkosti je ochotný vám naslouchat a podat pomocnou ruku. Neodmítejte pomoc jen proto, že jste pyšní a chcete dokázat svou nezávislost. Vyslechněte si s láskou vhled nezávislého pozorovatele a pak se již rozhodněte na základě svých analytických schopností, které jsou bravurní a nadčasové. V žádném případě se nepodceňujte. Máte úžasnou moc rozhodnout se srdcem, které následuje mysl, díky tomu do sebe všechno krásně zapadá.

Nedávejte najevo svou slabost

Možná máte ještě vzpomínky, které vás zranily a zanechaly stopy ve vašem srdci. Neoplácejte stejnou mincí, zbytečně byste své staré rány opět rozjitřili. Zanechte minulost za sebou. Udělejte si jasný plán a krůček po krůčku postupujte vpřed. Váš směr i cíl má jméno štěstí, radost a láska. Uplatněte svůj skvělý odhad při různých činnostech, které potřebují nezávislost a analytický vhled.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na červenec: Lvy čeká velký posun, Kozorozi zažijí něco výjimečného

Přejděte rovnou k věci, komunikujte čestně a upřímně. Pokud tápete, položte sami sobě otázku, zda jste skutečně nezávislí a neovlivnění minulostí. Následujte ano jako správnou odpověď. Jemné a radostné vibrace ve vašem srdci vám potvrdí správnost rozhodnutí. Pokud cítíte napětí, vyčkejte, vyplatí se vám to. Problémy, které se mohou během několika dnů ukázat, hravě odstraníte a vyřešíte. Zapomeňte na strach, jednejte a věřte, že vás výsledek nadchne a oslní.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Červenec podle horoskopu:

Sdílejte článek
Štítky hvězdy zázrak výklad karet výklad z karet tarotová věštba andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.