Astročlánky

12. července 2024 05:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 12. července 2024: Vzhůru za zábavou, buďte odvážní

Víkendové dny jsou plné nadšení a zajímavých debat. Výzvy, které se mohou objevit, přijměte jako příležitost k vyšším cílům. Díky plodným rozhovorům získáte zcela nový vhled na situaci, kterou se zabýváte. Skvělá nálada a dobrá společnost vybízí ke sportovním aktivitám a zábavě. Čím vás andělské karty ještě potěší?

Víkendová karta: Páže vzduchu

Páže vzduchu představuje mladou bytost, která svým odhodláním a nadšením dokáže strhnout ostatní. Je skvělá v komunikaci, srší vtipem, oplývá něžnou krásou a nezkazí žádnou zábavu. Dokonce se může stát, že vás svým nadšením strhne k aktivitám, kterým jste se obloukem vyhýbali. Její drzost vás bude zpočátku provokovat, ale nakonec podlehnete pokušení a pustíte se s chutí do dobrodružství. Let balónem nebo vyhlídkovým letadlem ve vás rozproudí adrenalin.

Buďte upřímní a neubližujte slovem

Velmi příznivá zpráva je již na cestě k vám, otevře vám oči a vysvětlí situaci, kterou jste se delší dobu zabývali. Nenechte se pohltit strachem, komunikujte láskyplně a vyhýbejte se situacím, o kterých víte, že jsou pro vás emočně náročné. Mohlo by se totiž stát, že kvůli psychickému oslabení šlehnete slovem a nechtěně ublížíte. Vyslovené slovo již nejde vzít zpět. Pokud taková situace nastane, zhluboka dýchejte a raději mlčte do doby, než se opět uklidníte. Jestli se někdo dotkne vašeho srdce a vás to zabolí, zamyslete se, jaká část ve vás potřebuje obejmout a uzdravit. Ostatní jen zrcadlí naše bloky a stará přesvědčení. Nehádejte se ani se zdlouhavě neobhajujte, není to potřeba. Vaše láskyplné úmysly jsou nejdůležitější.

Štěstí přeje odvážným a připraveným

V oblasti lásky a vztahů se dobře navazují kontakty. Schůzky nebo rande naslepo budou velmi zábavné a milé. Možná potkáte svou spřízněnou duši. Nenechte se odradit věkem, není to tak důležité, jak vás ostatní přesvědčují. Naslouchejte sami sobě a důvěřujte si. Pokud potřebujete cokoliv vyřešit elektronickou cestou, všechno půjde velmi rychle a snadno.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která milují moře: Dovolenou u vody potřebují Ryby i Raci

V oblasti zdraví je dobré vsadit na přírodu, stravovat se střídmě, využít regionální potraviny, navštívit farmářské trhy, farmy a dopřát tělu to nejlepší. Nezapomínejte také na dostatečný pitný režim. Pokud milujete ledové nápoje, nepijte je na lačný žaludek, škodí zažívání. Vyzkoušejte něco nového a obohaťte svůj jídelníček o nové chuťové zážitky. Dostatek pohybu na čerstvém vzduchu i aktivity spojené s vodou velmi příznivě ovlivní také vaši mysl a zapomenete na každodenní starosti.

Hledejte kompromisy

Buďte upřímní a ve jménu své vlastní pravdy si stůjte za svými názory. Neustupujte jen proto, že to ostatní chtějí. Zkuste se společně dohodnout na lepším řešení a hledejte kompromisy. Jestli nejste šťastní ve vztahu, řekněte svému partnerovi upřímně a od srdce, jak se cítíte. Nic nevyčítejte, jen sdělte své pocity. Pokud vaše slova nejsou vyslyšena a domluva není možná, požádejte o pomoc jinou osobu, v žádném případě neustupujte jen proto, že se to po vás chce. Nejdůležitější jsou vaše pocity a nikdo vás nemůže tlačit tam, kde se necítíte svobodně.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Jaký bude první prázdninový měsíc podle karet?

Sdílejte článek
Štítky nebe výklad karet výklad z karet tarotové karty Andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.