Astročlánky

19. července 2024 05:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 19. července 2024: Přichází k vám úspěch a hojnost

Víkendové poselství vás nadchne a okouzlí. Přináší vám dobré zprávy, úspěch a hojnost. Odměna za tvrdě odváděnou práci je sladká a zasloužená. Co víc andělské karty vzkazují?

Víkendová karta: Svět

Víkendové dny ovlivní energie mocné karty Svět, která vám zvěstuje samé dobré zprávy. Přináší hojnost, radost a také ukončení jedné životní etapy. To, co vás dlouhodobě trápilo, je pryč. Konečně dosáhnete cíle a pocítíte příval štěstí. Nezapomínejte, váš úspěch si zasloužíte, nebuďte zbytečně skromní a oslavujte!

Minulost je pryč, přichází hojnost a štěstí

Radujte se, oslavujte a jásejte. Minulost je pryč, do vašeho života právě nyní vstupuje uzdravující síla bezpodmínečné lásky. Právě teď je správná chvíle na oslavování sebe i ostatních. Sdílejte radost s těmi, kteří jsou vám blízcí, stojí při vás ve chvílích radosti i smutku. Pokud jste bojovali s vnitřními démony, ať již se strachem, nemocí, či jinou sužující situací, tato náročná fáze duchovního i osobního vývoje právě končí. Duchovně jste velmi narostli a na své vývojové křivce postoupili o několik stupínků výše.

Čtěte také: Horoskop lásky na červenec 2024: Býk bude chycený v pasti, Lva čeká velká láska

V pozici přítomnosti to znamená, že jste si velmi dobře vědomi, co chcete a jak toho dosáhnout. V pozici překážka přichází upozornění, abyste nepodlehli samolibosti a zbožným přáním, které se vám nechce realizovat.

Není čas na snění, ale na činy, konejte srdcem

Konat srdcem je nesmírně důležité, důvěra v přirozený koloběh života přináší jistotu a ujištění, že se vše děje správně. Gratulujeme! Našli jste svou životní cestu. Naleznete něco, co jste dávno ztratili a má pro vás nesmírnou cenu. Pokud hledáte odpověď ve svém nitru, mějte víru a velmi brzy dostanete to, oč usilujete. Ve slabých chvílích zavolejte na pomoc své duchovní průvodce a sledujte tichý hlas ve vašem nitru, dostanete odpověď a ukážou vám správnou cestu.

Mohlo by vás zajímat: Červenci podle numerologie vládne šestka: Přináší harmonii a upevnění vztahů

Nezapomínejte, v nekonečném vesmíru se nemůže nic ztratit. Důvěřujte, buďte trpěliví, všechno se k vám dostane v pravý okamžik. O to víc budete nadšení a šťastní. Začnete si totiž vážit přítomné chvíle a pochopíte, o čem je bytí zde na Zemi. Dařit se vám bude v osobním životě, ve vztazích, v práci i v oblasti lásky. Vaše spanilá jízda jménem štěstí právě startuje.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Červenec podle horoskopu:

Sdílejte článek
Štítky intuice zlomené srdce duchovní bytost výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.