Astročlánky

19. dubna 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 19. dubna 2024: Probuďte v sobě svůj vnitřní oheň

Víkendové energie jsou hodně dynamické, ohnivé a také akční. Nyní máte příležitost uvědomit si svou vlastní sílu. Překážkám se postavte čelem a nebraňte se změnám, které mohou v mnohých vyvolávat nejistotu a obavy z budoucnosti. Co ještě andělské karty vzkazují na tento víkend?

Víkendová karta: Sedmička ohně

Zůstaňte stát nohama pevně na zemi, otevřete svou náruč změnám, které k vám právě nyní přicházejí. Tyto dny můžete prožít naplno v plné své síle a vášni. Oheň je symbolem vášně, energie a transformace. Během těchto dnů můžete pocítit, jak vaše vnitřní plameny vzplanou velkou silou a intenzitou.

Světlo, které oheň přináší do temnoty, ukazuje nové cesty a možnosti. Nechte se vést tímto světlem, které vás osvětluje a přináší jasnost do vašich životů. Oheň má také moc očišťovat. Andělé radí využít tuto energii k odstranění všeho, co vám brání v růstu a rozvoji. Je to skvělý čas vyčistit svou mysl, tělo a duši od negativních vlivů a otevřít se novým možnostem.

Pečujte o sebe s láskou

Když se zaměříte na tělo, mysl, duši a lásku, je velmi důležité najít rovnováhu mezi všemi těmito aspekty bytí. Pečujte o své fyzické tělo cvičením, zdravou stravou a odpočinkem, abyste udrželi svou vitalitu a energii. Buďte si vědomi potřeb vašeho těla a naslouchejte mu, protože je to váš průvodce k optimálnímu zdraví.

Věnujte čas také své mysli, pravidelně meditujte nebo rozjímejte, abyste udrželi jasnost a klid v každodenním životě. Praxe mentální hygieny je klíčová k udržení duševní pohody, odolnosti vůči stresu a tlaku každodenního života.

Vaše duše potřebuje péči a pozornost

Najděte si čas na hluboké propojení se sebou samými, prostřednictvím rozjímání, modlitby nebo jiných spirituálních praktik. Čas strávený vnitřní prací vám pomůže nalézt klid a harmonii ve vašem nitru.

Otevřete své srdce lásce

Co se týká lásky, buďte otevření lásce, která k vám přichází od ostatních, a nezapomeňte také na sebelásku. Milujte a přijímejte sami sebe s úctou a laskavostí, protože to je základní kámen všech zdravých vztahů. Buďte otevření novým vztahům a možnostem spojení s ostatními, ale pamatujte si, že pravá láska začíná uvnitř vás samých.

Moudrost andělů

Věřte ve svou sílu a schopnost dosáhnout všeho, co si přejete. Máte v sobě neomezený potenciál k růstu a transformaci. Dovolte si využít svého vnitřního ohně k tomu, abyste osvětlili svou cestu a inspirovali všechny bytosti, které máte kolem sebe. Máte v sobě nekonečný zdroj energie a odhodlání, které vám umožní překonat veškeré překážky a dosáhnout snů. Buďte odvážní a důvěřujte své intuici. Nenechte se odradit žádnými nezdary, neboť každá výzva je pouze příležitostí k růstu a posílení. Mějte víru v sebe sama a ve svou schopnost překonat veškeré obtíže.

Zdroj: Andělské tarotové karty, Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Jaký bude duben podle mariášových karet?

Sdílejte článek
Štítky láska energie výklad karet věštba andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.