Astročlánky

2. srpna 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 2. srpna 2024: Stojíte pod šťastnou hvězdou

Něco si přejte a své přání vypusťte k nebi. Nesmírně krásné energie ovládnou víkendové dny a vy si konečně můžete začít plnit své sny. Právě nyní do vašich životů vstupuje mocná a uzdravující síla vody. Pobývejte v její blízkosti, nechte se inspirovat jejím klidem, čistotou a nevinností. Co ještě andělské karty na tento víkend vzkazují?

Víkendová karta: Hvězda

Poselství Hvězdy je velmi jasné a krásné. Andělská karta na víkend slibuje velké štěstí, radost, splněné sny a také ukončení dávných sporů. Vládkyně je oděna pouze do hvězdné oblohy, jako znamení její čistoty a nevinnosti. Staňte se také vy vládci svého života a probuďte v sobě své jasnozřivé schopnosti, které má každá bytost. Hvězda je symbolem vody, lásky, jednoduchosti, svobody, přirozenosti a života. Nechť je vaše srdce stejně zářivé jako hvězdy na nebi.

Čtěte také: Velký horoskop na srpen: Býci budou víc utrácet, Váhy potkají osudového partnera

Odevzdejte se lásce a intuici

Hvězda vás bude věrně provázet na vaší životní pouti. Provází vás na cestách, ve chvílích smutku, radosti i lásky. Nikdy vás nemůže opustit nebo zradit. Nepochybujte o svých vnitřních hodnotách a důvěřujte životu. Vaše intuice plyne jako zářivá řeka a rozjasňuje vaše životy. Stačí jen být a žít, ostatní k vám přijde samo.

Očekávejte úspěch v lásce, práci i financích

V zaměstnání na vás čeká úspěch a naděje na další velmi plodnou činnost. Povýšení, zvýšení platu nebo nečekaná nabídka vás ohromí a nadchne. Pokud jste dlouhodobě nezaměstnaní a bojíte se budoucnosti, máte naději získat místo svých snů. Nepolevujte ve svém úsilí a důvěřujte si, pak dojdete k cíli. Oblast lásky se koupe ve hvězdné lázni a přeje všem zamilovaným, osamělým i zklamaným. Čeká vás spojení s osudovým partnerem a dlouhodobý vztah. Nic není nemožné, proto je vhodné pustit se s otevřeným srdcem do realizace snů.

Dovolte si jen být a žít

Vaše intuice vás povede tím správným směrem. Pokud chcete své touhy umocnit, postavte se večer pod nebe plné hvězd a koupejte se v jejich jasu. Své přání vypusťte k nebesům a důvěřujte síle, která stvořila vesmír. Je připravená vám pomoci. Sny mohou předávat důležitá poselství a také odpovědi na otázky, které jste v minulosti nedostali. Nastal čas činů, máte skvělé vyhlídky v práci, v osobním životě, v lásce a také ve financích. Hvězdy vám přejí a čekají jen na vaše rozhodnutí.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Srpen podle tarotu:

Sdílejte článek
Štítky radost voda hvězda sny intuice přání tarotová věštba víkend Andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.