Astročlánky

23. srpna 2024 06:32

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 23. srpna 2024: Staňte se mistry svých emocí

Víkendové energie jsou plné nádherných citů a emocí. Život může obohatit setkání s moudrým mužem, který vás povede na cestě k vnitřnímu setkání s vaším pravým já. Pocítíte mnoho krásných emocí a změnit se může také váš pohled na život. Poznáte, jak důležité je ovládat své emoce a nepodléhat strachu. Vaši duchovní průvodci vás povedou krůček po krůčku k dosažení mistrovství v síle emocí. Co víc andělé vzkazují?

Víkendová karta: Král vody

Král vody je moudrý a citlivý muž, který vyzařuje lásku a touhu pomáhat. Již dávno zpracoval své city, proto může moudře vést ostatní na cestě za duchovním poznáním. Král je mistrem v řízení svých emocí a zároveň je schopen nabídnout podporu ostatním. Nerozlišuje bytosti na dobré a špatné. Velmi dobře ví, že v každém je kus dobra a lásky, které čeká na probuzení a zbavení se strachu. Poselství, které vám předává, je víra v sebe sama a hluboký klid. Nabádá k láskyplnému jednání, k soucitu a moudrosti.

Mějte soucit k sobě i ostatním

Buďte k sobě vlídní a pečujte o své emocionální a duchovní zdraví. V tomto období můžete nalézt sílu ve svém srdci a poskytnout světlo a podporu těm, kteří to potřebují. Pokud jste duševně oslabení, nevzdávejte se a snažte se najít svůj vnitřní klid. Na vaší cestě vám pomůže nečekané osudové setkání s moudrým mužem, který se stane vašim duchovním průvodcem a naučí vás pracovat s emocemi. Povede vás také k tomu, abyste se stali mistrem svého emocionálního světa, což vám umožní žít život plný hloubky, citů a harmonie.

Vnímejte stabilitu a jistotu v citovém životě

Napojte se na své vnitřní já a vyzkoušejte nové aktivity. Napadlo vás někdy, že máte hudební či umělecké vlohy? Zkuste vytvořit svůj projekt a nemějte očekávání, to, že jdete správnou cestou, poznáte podle radostného rozpoložení. Úspěch můžete sklidit také při aktivitách, které jsou zaměřeny na duchovní či terapeutickou činnost. Opatrně našlapujte v situaci, která je pro vás emocionálně náročná. Dopřejte si čas, rozjímejte a buďte k sobě láskyplní. Řešení se objeví jako blesk z čistého nebe.

Čtěte také: Znamení, která vynikají v řešení konfliktů: Váhy jsou diplomatky, Ryby chápavé

Zachovejte klid a jednejte uvolněně

V pracovní oblasti i v osobním životě na vás čekají velmi příznivé dny. Nyní jste schopni zrealizovat projekt, který vám již delší dobu leží v srdci. Nebojte se oslovit podobně naladěné bytosti. Spustíte tak sérii nečekaných setkání a osudových okamžiků, které vás naprosto uchvátí. Věnujte pozornost svým emocím a naučte se je zdravě vyjadřovat. Buďte k sobě i k ostatním laskaví a soucitní. Pravidelně si vytvářejte prostor pro odpočinek a relaxaci. Naslouchejte své intuici a důvěřujte svým vnitřním pocitům. Naučte se říkat ne, když je potřeba. To jsou klíče k vašemu duchovnímu zdraví a štěstí.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Sdílejte článek
Štítky duchovní bytost moudrost pocity výklad karet lidské emoce Andělé Tarotové karty andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.