Astročlánky

27. září 2024 06:00

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 27. září 2024: Staré rány se uzdraví, konflikty se vyřeší

Víkendové dny jsou v duchu usmiřování a zahojení starých bolestí. Ať už jde o zklamání, zradu, nebo osobní ztrátu, nezapomínejte, že bolest je součástí růstu. Jak vás může taková zkouška posunout dál a co se skrývá za trnitou cestou uzdravení?

Víkendová karta: Trojka vzduchu

Trojka vzduchu velmi často symbolizuje období citového zranění a ztráty, ale zároveň dává také možnost uzdravení. Víkend přináší výzvy, které vás mohou zraňovat v emocionální rovině, ale právě v této chvíli se otevírá prostor pro změnu a růst. Každá bolest, kterou pocítíte, vám odhalí, co už ve vašem životě nefunguje a nabízí vám možnost proměny. Využijte tuto šanci k uzdravení zraněného srdce a vztahů.

Dejte si pozor, abyste neublížili slovem

Ve vztazích se mohou projevit staré bolesti či nevyřešené konflikty. Místo toho, abyste před nimi utíkali, je potřeba postavit se problémům čelem a v klidu si vše s partnerem či ostatními vyříkat. Dávejte si pozor na to, abyste neublížili slovem jen proto, že se cítíte ukřivděni či zrazeni. Upřímný rozhovor může být bolestivý, ale povede vás k pochopení a posílení vztahu. Pokud máte pocit, že stojíte na rozcestí a nevíte, co dál, zamyslete se, zda je založen na pravé lásce nebo jen na strachu ze samoty.

Čtěte také: Znamení, která šíří pozitivitu: S Beranem a Střelcem se budete cítit dobře

Ve chvíli, kdy si tuto otázku zodpovíte, přijde řešení a vy již budete vědět, jak dál. Jestli žijete v milostném trojúhelníku, zjistíte, že vám tato situace již nevyhovuje a rozhodnete se vše ukončit. Dobře děláte. Partner, kdyby zjistil, že jste nevěrní, okamžitě od vás odejde a zpřetrhá veškerá pouta bez ohledu na to, jestli je mezi vámi dítě či majetek.

Důvěřujte životu a nebojte se vyzkoušet nové aktivity

Pokud jste dlouhodobě nezaměstnaní nebo máte pracovní potíže, vězte, že je to příležitost ke změně a růstu. Tato energie vám dává příležitost přehodnotit, co vás v práci naplňuje, a co naopak už ne. Možná je na čase odložit projekty, které vám již nedávají smysl, a otevřít se novým výzvám, které budou více v souladu s vaším srdcem. Nezaměstnaní mohou vyzkoušet rekvalifikační kurz v oboru, na který neměli odvahu. Jakmile překonáte strach, otevřou se vám nové dveře k něčemu lepšímu a většímu.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která vynikají v řešení konfliktů: Váhy jsou diplomatky, Ryby chápavé

Věnujte také dostatek času svému duševnímu zdraví. Naslouchejte emocím a nepotlačujte je. S láskou na sobě pracujte a postupujte pomalými krůčky vpřed. Můžete vyzkoušet různé fyzické aktivity nebo terapii, to vše vám přinese duševní úlevu i fyzické zotavení. Přestože se tento víkend můžete cítit zranění, věřte, že v této bolesti leží semínko naděje na nový začátek.

Horoskop na říjen pro všechna znamení:

Sdílejte článek
Štítky zranění nový život výklad karet výklad z karet tarotová věštba andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.